Oberta la convocatòria del concurs de projectes expositius a la Seu del Districte

Per cinquè any consecutiu, el Districte convoca a aquelles associacions i entitats que vulguin exposar a la Seu.

20/11/2020 14:22 h

Districte Les Corts

Un projecte amb l’objectiu de regular les convocatòries de participació, en règim de concurrència, per incentivar la presentació de projectes expositius d’entitats i associacions, sense ànim de lucre, per l’Espai Expositiu Les Corts, situat a la seu del Districte de les Corts, a la plaça Comas, 18, amb l’atorgament d’una subvenció a les entitats seleccionades.

Si formeu part d’alguna entitat o associació ja està publicada la convocatòria al BOPB i, a partir de dijous 26 de novembre, es poden enviar les sol·licituds.  Qualsevol sol·licitud presentada abans o després d’aquest termini, no serà admesa.

Consulteu les bases específiques de la convocatòria d’enguany, que estarà oberta del 26 de novembre al 17 de desembre (ambdos inclosos). 

Sol·licituds telemàtiques

Tal com es va fer en l’edició anterior, per a la presentació de sol·licituds, i segons l’article 14 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, serà obligatori emplenar i presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (http://www.bcn.cat/tramits), seguint les instruccions indicades en el portal de tràmits. En el cas excepcional de presentació presencial, sens perjudici del que disposa l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, les sol·licituds i els documents es podran presentar a qualsevol de les oficines del Registre general dels districtes, gerències o instituts.