Obres de millora del carrer Major del Rectoret

Els treballs tenen com a objectiu la reparació i reurbanització  del carrer Major del Rectoret, al barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes, entre el número 135 i el carrer de Marco Polo, per restablir la viabilitat i garantir l’estabilització dels marges i talussos de la zona.

04/01/2022 10:22 h

Josep Manel Nofuentes Jodar

Les obres consistiran a restituir l’amplada, ferms i paviments, assegurant l’estabilitat, tant dels vials com del talús entre ambdós carrers, i reparar els danys causats per l’esllavissada de l’hivern passat.

Es repararan els danys causats per l’esllavissada al vial. Una vegada estabilitzats els vials i el talús entre ambdós carrers, s’executaran les obres d’urbanització, mantenint la secció  implantada en els trams anteriors del carrer Major del Rectoret.

Afectacions a la circulació de vehicles i persones

Els trams entre el carrer de Margalló i les obres tindran accés restringit per als vehicles del veïnat i de les persones usuàries de pàrquins i serveis. A l’àmbit de l’obra, la circulació de vianants només estarà permesa fora dels horaris dels treballs (de 18.00 h a 08.00 h), i s’habilitarà un pas degudament senyalitzat.

Data d’inici: 24 de gener de 2022

Data prevista de finalització: juny de 2022

Gràcies per la vostra col·laboració.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia