Un “Market Place” de pisos per compartir per començar

El passat 19 de setembre, els Punts d’Informació Juvenil de Barcelona amb l’assessoria d’habitatge compartit, varem iniciar el ja tradicional cicle d’habitatge, enguany amb 9 xerrades dirigides cap l’apoderament juvenil en aquesta temàtica tant complexa i necessària.

El cicle s’inicia amb el “Market Place” de pisos per compartir, segurament una de les activitats més pragmàtiques ja que connecta demandants d’habitació amb oferents d’aquestes. Pragmatisme pel que fa als possibles resultats tangibles sortint de la xerrada, però no per això no se’n pretén un valor pedagògic, si bé s’hi fan dinàmiques, tests d’afinitat, bateries de consells pràctics alhora de compartir pis amb més gent i es resolen dubtes de caire legal.

La trentena de persones que hi van assistir van poder consultar fins a unes quarantena d’ofertes repartides ens els diferents districtes de la ciutat que prèviament havien estat seleccionades i analitzades per la nostra assessora. Aquesta assessoria dóna servei gratuït i individualitzat a diferents punts d’informació (als districtes de Gràcia, Nou Barris, Ciutat Vella, Eixample) amb cita prèvia, durant tot l’any; només cal que us hi poseu en contacte a través dels Punts d’Informació.

Encara sou a temps d’apuntar-vos a les següents xerrades:

  • “Suport a la vida independent per a joves amb problemes de salut mental” el dimecres 27/9 a les 18:30h al PIJ Sarrià
  • “Sindicat de llogaters: una eina per a la Joventut” el dijous 28/9 a les 19h al PIJ Gràcia
  • “Habitatge públic i altres ajuts” el dilluns 2/10 a les 18:30h a la Biblioteca Vapor Vell
  • “La masoveria urbana a Barcelona” el dimarts 3/10 a les 18:30h al PIJ Nou Barris
  • “Desmuntant les factures del gas i la llum” el dimecres 4/10 a les 18:30h al CIAJ
  • “Vols conèixer com funciona una cooperativa d’habitatge?” el dijous 5/10 a les 18:30h al Casal de Joves Can Ricart