Tornen les Energies Comunitàries!

Energies Comunitàries és un procés viu que vol implicar els agents d’acció comunitària de Barcelona en la ideació, disseny i realització d’un moment de creació i reconeixement a partir de les inquietuds, interessos i sabers col•lectius Aquestes trobades pretenen promoure la creativitat i la innovació per construir un moment d’experimentació col•lectiu que potenciï les diferents formes de fer acció comunitària a la ciutat i transformar i multiplicar la mobilització d’aquestes energies.

Un iniciativa que es basa en projectes col•lectius que tenen una determinada intencionalitat: l’enfortiment i apoderament de la comunitat, la millora de les condicions de vida de les persones, el donar resposta a necessitats diverses -salut, educació, treball, habitatge i aspectes relacionals-, o contribuir a la inclusió social.
Tots aquests projectes s’organitzen al voltant de quatre eixos: Coneixement, Participació i relació, Apropiació i coproducció, i Reconeixement.

Els propers 9 i 10 de novembre tornarem a gaudir d’una nova edició d’Energies Comunitàries, aquest cop a l’Espai Jove Les Basses. L’objectiu, como sempre, és connectar projectes, visibilitzar-se i generar coneixement. Es farà debat públic i metodològic, grups de treball i un espai per debatre la creació d’un laboratori de comunicació comunitària, entre d’altres.

Ja podeu consultar el programa aquí. La programació està adreçada a persones implicades i interessades en les diverses propostes, professionals i ciutadanes, tot i que n’hi ha d’adreçades a col·lectius específics; fixeu-vos en la informació de cada activitat.

Per inscriure-us, ho podeu fer aquí. Les persones que necessitin un sistema alternatiu a la comunicació auditiva poden sol·licitar-ho fins el divendres, 3 de novembre, enviant un correu electrònic a energiescomunitaries@bcn.cat o als telèfons 93.256.21.73 (Carme) / 653.035.905 (Noe).