Teatre – Fòrum: “Sóc gran, i què?”

Sabeu què és el teatre fòrum? Una sessió de teatre fòrum comença amb l’escenificació d’una situació de conflicte que posteriorment serveix de punt de partida d’un debat amb el públic que es converteix en espectador-actor/actriu; poden opinar, proposar i provar alternatives en l’escena.
Aquest divendres 6 d’octubre a les 18h l’Ateneu L’Harmonia acull un espectacle de teatre fòrum sobre la vida quotidiana de les persones grans. El punt de partida, doncs, serà l’escenificació d’una situació amb la que es trobem les persones grans i que sorgeix dels prejudicis i estereotips que es donen per motius d’edat i sobre la qual no tenim la solució.

És una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran, amb el suport del Consell Assessor de la Gent Gran, per qüestionar i desmuntar de forma participada els estereotips i prejudicis que, per raó d’edat, sovint pateixen les persones grans, reivindicant el seu dret a la diferència i a la igualtat, i lluitant contra les discriminacions.

Podeu veure l’espot de la campanya de sensibilització “Sóc gran, i què?” en aquest enllaç.