2017: Més pasteres, més rescats, més morts

Migració. Durant el 2017 s’ha duplicat el nombre de persones que arriben de manera irregular a Espanya. El trajecte ha costat la vida a un 61% més.

Més oferta pública d’ocupació per millorar el servei a la ciutadania

Ajuntament. Avui s’han aprovat 1.911 noves places d’oferta pública d’ocupació que permetran estabilitzar la plantilla municipal i reforçar, fonamentalment, els àmbits de l’educació i l’atenció social.

Tot l’esforç contra la islamofòbia

Drets. Celebrem, el 12 de desembre, el Dia Internacional de Lluita contra la Islamofòbia refermant el compromís contra l’odi.

La Ciutat dels Somnis neix per despertar les vocacions dels nens i les nenes

Infància. El Festival de la Infància es reinventa i es transforma en un espai de descoberta lúdica del món del treball i les professions.

Trenta anys obrint camí a les empreses

Emprenedoria. Al llarg de la seva història, Barcelona Activa ha ajudat a constituir tres empreses cada dia feiner, de mitjana.

El Nadal arriba als museus

Caps de setmana. Un any més, els museus es vesteixen de Nadal amb activitats per a tots els públics.

Una exposició per no oblidar l’atemptat d’Hipercor

Memòria. “La ferida d’Hipercor. Barcelona 1987”, que fa una revisió de l’atemptat que va colpir la ciutat, es pot visitar a l’Espai Zero de la Fabra i Coats fins a l’11 de març de 2018.

Quin zoo volen els nois i les noies de la ciutat?

Participació. Un miler d’infants i adolescents es troben al Zoo de Barcelona per treballar i pensar el futur del parc, una tasca que durarà tot el curs i culminarà amb unes conclusions que entregaran a l’alcaldessa al maig.

Els infants més vulnerables reben el 100% de l’ajut de menjador

Drets socials. Per primera vegada, en la convocatòria dels ajuts de menjador escolar de la ciutat de Barcelona s’aplica el llindar de risc de pobresa proporcionat per l’Idescat a l’hora d’atorgar els ajuts.

Cap de setmana: El record d’Hipercor, circ i teatre i solidaritat amb els infants malalts

Temps lliure. S’inaugura una exposició per commemorar l’atemptat, l’Ateneu Popular 9 Barris presenta una crítica àcida de la societat actual i “Posa’t la gorra” promou la igualtat de drets dels nens i les nenes amb càncer i les seves famílies.

Ciutat Refugi respon les propostes dels nois i les noies de la ciutat

Participació. L’alumnat que va participar en la 22a Audiència Pública es va pronunciar sobre l’acollida de persones refugiades.

Acció jurídica per impedir l’especulació immobiliària a l’àrea de Sant Ramon i Robador

Urbanisme. L’Ajuntament, que vol afavorir el dret a un habitatge digne i adequat, es reserva l’opció prioritària d’adquirir 47 noves finques si els seus propietaris decideixen vendre-les.