Un de cada cinc turismes i una de cada quatre furgonetes no podran circular en cas d’episodi ambiental

Segons l’estudi realitzat, a un total d’entre el 20% i el 25% dels vehicles que circulen per l’àrea metropolitana no els correspon l’etiqueta ambiental de la DGT, i per tant, tindran la circulació restringida a la zona de baixes emissions.

Veïnatge per evitar l’internament i expulsió de persones migrades

Ciutat refugi. L'emissió del document de veïnatge ha d'evitar que les persones migrades que visquin a Barcelona en situació irregular puguin ser tancades en centres d'internament d'estrangers.

Nou curs a les escoles bressol, amb quotes més equitatives

Escoles bressol. El nou sistema de tarifació en funció de la renda familiar facilita l’accés a l’educació infantil municipal a les famílies amb menys recursos.

Els serveis de seguretat, prevenció i emergències municipals, Medalla d’Honor del Parlament

No tinc por. Reconeixement a la Guàrdia Urbana, els Bombers i el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona per la tasca després de l'atemptat del 17 d'agost.

Més alumnes i recursos a les escoles públiques de Barcelona

Educació. L’alumnat creix un 1,22% i es consolida l’aposta per projectes innovadors.

Cap de setmana: Festes majors, Dia Nacional d’Hondures i 9a edició del Dia del Brasil

Temps lliure. Diversos barris de la ciutat, de festa major. La comunitat hondurenya celebra el dia nacional i torna el festival Dia del Brasil, que viurà la 9a edició.

La lluita contra l’estigma i la discriminació, focus del nou pla sobre drogues

Salut. Per primer cop en un pla d’acció municipal sobre drogues s’inclouen la dependència a les pantalles i el joc patològic, i alhora hi prevalen els drets de les persones consumidores.

Les associacions fan ciutat, fan festa major

Entitats. Durant la Mercè, la plaça de Catalunya esdevindrà la festa de les associacions de Barcelona per segon any consecutiu, amb gairebé dues-centes activitats.

Patis escolars per a l’ús del veïnat en tots els districtes

Educació. Amb el nou curs escolar, els 70 patis escolars oberts al barri reobren les portes.

“Tot i el perill, no vau dubtar d’ajudar qui pitjor ho estava passant”

No tinc por. La Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, els Bombers de Barcelona i els equips d’emergències mèdiques i socials de la Generalitat i de l’Ajuntament reben la Medalla d'Or al Mèrit Cívic per la seva actuació just després de l’atemptat.

La salut mental de la ciutadania, prioritària després de l’atemptat

Salut mental. En marxa una estratègia per donar una atenció psicològica adequada a mitjà i llarg termini tant a les persones afectades més directament com al conjunt de la població.

Nou web d’Innovació Democràtica

Participació. Presentem el nou web de la Direcció d'Innovació Democràtica.