Per la gestió pública de l’aigua

Ecologia. Barcelona, Badalona, Cerdanyola del Vallès, el Prat de Llobregat, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa s’uneixen per defensar el lideratge públic d’un servei essencial com l’aigua.

L’oferta educativa de la ciutat s’ajusta a les demandes de les famílies

Educació. Les diferències entre les escoles més i menys demanades disminueixen i la inversió als centres puja a 13 milions.

Cap de setmana: Festa Nacional de Colòmbia, trobada gegantera i record de Barcelona ’92

Temps lliure. La cultura popular colombiana s'estén pel parc del Fòrum, els Gegants de Sant Jaume organitzen una cercavila al barri Gòtic i una exposició amb 120 fotografies rememora la passió olímpica de fa 25 anys.

Sanció de més de 7 milions d’euros pel frau d’FCC en el servei de neteja i recollida de residus

Ecologia. L’expedient sancionador per l’incompliment del contracte d’FCC es tanca amb una multa que inclou sancions i rescabalament dels serveis no prestats, així com danys i perjudicis.

Enllestits els projectes per estudiar la cobertura total de la ronda de Dalt

Urbanisme. Després d’analitzar la inversió econòmica i el termini que suposaria cobrir la ronda de Dalt en tots els trams, ara es treballarà amb entitats i veïnat per definir el projecte que es tirarà endavant.

Serveis mínims de metro per la vaga parcial de dilluns, 17 de juliol

Les aturades estan previstes en tres franges, a les hores punta del matí i la tarda (40% de serveis mínims) i a la nit (20% dels metros que circulen habitualment).

“Barcelona i València no volem ser més que ningú, però tampoc menys”

Municipal. Aliança entre les dues capitals per exigir més inversió pel que fa a infraestructures en el Corredor Mediterrani i per establir un nou protocol de col·laboració estable en l'àmbit institucional, econòmic, social i cultural.

La Mercè 2017 ja té pregonera i cartell!

Festa major. La festa major, que estrenarà dos nous espais a Sant Martí i Nou Barris i que té un cartell dissenyat per Javier Mariscal, s'obrirà amb el pregó de la filòsofa Marina Garcés.

El Besòs, de frontera a frontissa

Eix Besòs. El Besòs marca la seva agenda, un espai de diàleg amb 130 iniciatives sobre formació, dret a l’habitatge, accessibilitat, connectivitat i reducció de la vulnerabilitat.

Més funcionalitats a les apps d’aparcament

Mobilitat. L’ApparkB i l’AreaDUM incorporen una nova eina per visualitzar la disponibilitat de places d’aparcament de Barcelona en el mòbil i millores en les comunicacions amb l’usuari.

Uns serveis socials per apoderar els veïns i les veïnes

Serveis socials. El nou pla d’acció “Impulsem!" blinda els serveis socials amb reformes, millores i noves eines adaptades a l’actual context socioeconòmic.

Àrea d’esbarjo i habitatge a la plaça de Dolors Piera

Urbanisme. L'espai, en un interior d'illa entre els carrers Ciutat de Granada, Sancho de Ávila, Roc Boronat i Almogàvers, incorpora un estany, zona verda, jocs infantils i pistes de petanca, i es troba al costat d'una promoció d'habitatge públic.