Els serveis municipals atenen més de cent persones per les càrregues policials de l’1 d’octubre

Drets. El balanç del servei especial d’atenció a les víctimes de l’1 d’octubre evidencia la desproporció de l’actuació policial.

Menys burocràcia als serveis socials

Serveis socials. La nova Oficina de Prestacions Socials i Econòmiques funcionarà com a finestreta única per simplificar la gestió, la tramitació i l’atenció sobre els serveis socials.

Homenatge als comerciants de la Rambla

No tinc por. Acte d’agraïment a comerciants i treballadors de la Rambla per l’exemple de coratge i generositat que van donar la tarda del 17 d’agost.

Els llums de Nadal s’encendran a la Rambla

Comerç. En homenatge a les víctimes del 17A, i per reconèixer la resposta de veïnat i comerciants, l'acte d'encesa de llums de Nadal es farà enguany a l'emblemàtic passeig.

Com es pot fer més sostenible i compatible la mobilitat turística

Mobilitat. Es planteja gestionar la mobilitat dels visitants a la ciutat de manera que s’incorpori a la planificació global de la mobilitat urbana.

Més participació ciutadana, una democràcia més forta

Participació. El Ple de Barcelona aprova el nou Reglament de participació ciutadana, que situa les persones a l'eix central dels processos de presa de decisions de l'Ajuntament.

Consens dels sectors públic i privat per defensar la fortalesa de Barcelona

Municipal. Màxima unitat del Govern municipal i els agents econòmics, els sindicats i les universitats a favor de la desescalada de la tensió i la lluita contra l’alarmisme a la ciutat.

Pla per promoure l’envelliment actiu i trencar estereotips

Gent gran. Un total de 35 mesures per protegir els drets de les persones grans i fomentar la ciutadania activa a la ciutat.

Cap de setmana: celebracions culturals, festes majors i el Correbarri

Temps lliure. La tercera edició del festival América Vive obre l'agenda d'activitats del pont, els barris de la Sagrada Família i el Congrés es vesteixen de festa i els districtes de la ciutat competeixen en el Correbarri 2017.

Més oportunitats per a les dones trans

Dones transsexuals. El programa Carolines és pioner i dona eines per apoderar les dones transsexuals que es dediquen al treball sexual.

Un 75% menys d’incendis forestals a Collserola aquest estiu

Seguretat. La superfície afectada per incendis al voltant del parc de Collserola també s’ha reduït en un 98% respecte a l’estiu del 2016.

Al costat de les víctimes de l’1 d’octubre

Drets. Activat un mecanisme especial per donar suport a la ciutadania afectada per les càrregues policials.