Carnaval 2017, Gran Tiberi al Mercat de Fort Pienc. Mercats de BCN. Pebrot d'Or

El Gran Tiberi obre el carnaval 2017 als mercats

Carnaval. La ciutat es disfressa per celebrar el carnaval i els mercats prenen bona part del protagonisme d'aquesta festa amb un programa d'activitats ben extens.
bayt2

Menors, sols i desprotegits

Infància. Visitem la fundació Bayt al-Thaqafa, que treballa a Barcelona amb infants i joves estrangers que han fet sols el trajecte migratori cap a Europa.
Declaració de Barcelona per la inclusió social digital. Gerardo Pisarello, Francesca Bria, Barcelona Digital

Aliança per reduir la bretxa digital

Innovació. La signatura de la Declaració de Barcelona per la inclusió social digital és un missatge clar que expressa la voluntat de fer una ciutat més social, democràtica i inclusiva.
Ciutat Vella 3

Més i millors relacions veïnals a Ciutat Vella

Convivència. El Pla de veïnatge ha de permetre millorar les condicions de vida del districte i garantir-hi l’equilibri entre la vida veïnal i altres usos dels carrers.
Rosa Bada

“Els menors estrangers no acompanyats no generen solidaritat”

Entrevista. Parlem amb Rosa Bada, directora estratègica de la Fundació Bayt al-Thaqafa.
pisa mont

Denúncia a la Llei Montoro per ser un cop contra el municipalisme

Acords. El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, ha denunciat durant les Jornades Municipalistes per un Finançament Just la irresponsabilitat que suposa deixar sense eines els ajuntaments.
Arribo de la Reina Belluga i els Focs de Carnaval, Carnaval de Barcelona 2016 4.02.2016 Foto PERE VIRGILI

Cap de setmana: El carnaval capgira els districtes

Cultura popular. Dijous gras obre una setmana de festa i disbauxa que tindrà el punt àlgid dissabte, amb la desfilada d'una trentena de rues.
Guàrdia Urbana

Balanç policial de la seguretat a la ciutat durant l’any 2016

Seguretat. Es redueixen els robatoris amb força a l’interior de domicilis i els robatoris violents en l’espai públic, però augmenten les agressions i els abusos sexuals i els delictes d’odi i discriminació.
IMG_2275

Cinc empreses, premiades pels esforços i les mesures a favor de la conciliació

Treball. Implantar la setmana laboral de quatre dies, ampliar els permisos de maternitat i paternitat i incorporar mesures de compactació horària són algunes de les iniciatives reconegudes.
CARRIL BUS I TAXI

Alteracions a la mobilitat amb motiu del Mobile World Congress

#MWC17 Per tal de donar fluïdesa al transport públic s'adopten mesures especials de trànsit entre els recintes de Fira de Barcelona on es desenvolupa l'esdeveniment.
20170218_163735

La manifestació més gran d’Europa per cridar “Volem acollir”

Ciutat refugi. Centenars de milers de persones recorren els carrers de Barcelona per reclamar solucions, vies segures per arribar a Europa i una nova política de fronteres.
Mercabarna, Beques Mercabarna, Cursos formació

Les Beques Mercabarna impulsen l’ocupació

Mercabarna. El programa anual d’ajuts del polígon alimentari, que ja ha permès obtenir feina a més del 74% dels becats, disposarà de més recursos i s'obre a nous perfils professionals.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra