Més subvencions per promoure la bona feina

Ocupació. “Bona Feina, Barcelona” ofereix ajuts de fins a 12.000 euros per cada nou contracte de més de 1.000 euros i un mínim d’un any de durada a col·lectius necessitats.

32.000 metres quadrats de verd del Poblenou al Besòs

Urbanisme. Tota la longitud del carrer de Cristóbal de Moura es convertirà en un eix enjardinat, unint el parc del Centre del Poblenou i el del Besòs.

El pregó de Santa Eulàlia és dels nens i les nenes

Santa Eulàlia. Més de nou-cents infants de diferents escoles de la ciutat han rebut l’encàrrec de l’alcaldessa per escriure el pregó de les Festes de Santa Eulàlia.

La contractació pública com a motor d’innovació

Contractació. Després dels protocols d'eficiència social i sostenibilitat mediambiental, es presenten les guies de contractació pública innovadora i de compra de serveis TIC.

Nova organització del Govern municipal

Ajuntament. El Govern municipal s’organitza en quatre tinències d’alcaldia i incorpora tres nous comissionats.

L’última víctima per bala de goma

Drets. L’Ajuntament de Barcelona es personarà com a acusació popular en el cas de l’home que ha perdut la visió d’un ull per l’impacte d’una pilota de goma el dia 1 d’octubre.

Avís preventiu per contaminació atmosfèrica per partícules PM10 i NO2

Qualitat de l’aire. Avui, 21 de novembre, s’ha declarat un preavís per contaminació atmosfèrica que precedeix la possibilitat d’un episodi ambiental.

Cap de setmana: les fires de Nadal i el Tió Gegant arriben a Barcelona

Temps lliure. La Fira de Santa Llúcia i la Fira nadalenca de la Sagrada Família obren les portes, mentre un tió de grans dimensions s'instal·la a l'avinguda de la Catedral per cagar regals per als infants.

El nou bo social de l’Estat desprotegirà el 43% de les persones ateses per pobresa energètica

Drets energètics. Malgrat la nova regulació, la llei catalana contra la pobresa energètica segueix plenament vigent, segons els serveis jurídics municipals.

Publicat i en línia l’Anuari Estadístic de la Ciutat de Barcelona

Estadística. Ja està disponible l’Anuari Estadístic de la Ciutat de Barcelona, un recull exhaustiu de dades sobre les persones, la ciutat i la seva activitat durant l’any 2016 que permetrà conèixer i analitzar un gran nombre d’aspectes de la realitat barcelonina.

Segell municipal contra els internaments i les deportacions

Drets. El document de veïnatge acreditarà, per a les persones en situació administrativa irregular, la integració, el temps viscut a la ciutat, els vincles familiars i laborals, els estudis o el coneixement de llengües.

Actualització de mesures de seguretat

Seguretat. La Junta Local de Seguretat actualitza les mesures en matèria antiterrorista que afectaran el centre de la ciutat i els voltants de la Sagrada Família.