Diomcoop

Neix Diomcoop, una cooperativa de venda, serveis i dignitat

Economia social. El projecte, integrat per persones de la comunitat subsahariana que es dedicaven a la venda ambulant no autoritzada, vendrà productes de comerç just i proximitat en mercats i fires.
MariaCanals_1

Cap de setmana: Cita amb la música, l’educació i l’aigua!

Música. El Concurs Internacional de Música Maria Canals instal·la pianos en diversos punts de la ciutat per celebrar el començament de la 63a edició del certamen.
Mercabarna, 50 aniversari, Acte inaugural

Mercabarna celebra els 50 anys

Mercabarna. La ciutat alimentària celebra l'acte inaugural del seu 50 aniversari que inclou diferents accions per explicar la rellevància del servei.
metro

Noves mesures de transparència i bon govern a TMB

Transparència. La reducció dels salaris de la directiva, una reavaluació de llocs de treball i una auditoria sobre el compliment de la Llei de transparència són algunes de les accions.
salut4

Mínim històric en la incidència de la tuberculosi a la ciutat

Salut. L’any 2016 se’n van detectar 280 casos nous, xifra que representa una taxa d’incidència de 16,5 per 100.000 habitants.
jornada aigua

Acord de ciutats, experts i entitats per a una gestió pública de l’aigua

Ecologia. La jornada “Aigua, bé comú. Reptes i futur” debat sobre els reptes per una gestió pública de l’aigua i en reclama el lideratge públic per poder tractar-la com un dret humà i comú.
funeraria-2

Unes ordenances de serveis funeraris i de cementiris més universals

Serveis funeraris. Es tracta d’un dels primers passos cap a una incidència més gran de la gestió pública en els serveis funeraris, per tal de potenciar-ne la qualitat i la reducció dels preus.
Cesc Casadesús, Jaume Collboni, Grec 2017

Comença l’etapa Casadesús al Grec

Grec. El nou director, Cesc Casadesús, vol que el festival s’internacionalitzi, descobreixi i potenciï el talent local i ampliï la base social de públic.
Exposició "Això em va passar" al Born Centre de Cultura i Memòria, dins el cicle Evocacions de la ruïna.

El Ple revocarà la Medalla d’Or de la Ciutat a l’exministre franquista Rodolfo Martín Villa

Memòria. La retirada es basa en la seva responsabilitat política amb relació a la repressió antifranquista i, especialment, a la massacre de Vitòria del 3 de març de 1976.
Trobada drets energètics companyies i administracions conveni

Trobada per definir una estratègia conjunta que garanteixi els drets energètics

Drets energètics. Administracions i petites i mitjanes comercialitzadores de llum s'han reunit per avançar en la definició d'un conveni que garanteixi els drets energètics de les famílies en situació de vulnerabilitat.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
Llull 155,

Els veïns de les finques contigües a Llull, 155, comencen a tornar a casa

Poblenou. Continuen les tasques per estabilitzar la finca afectada i estudiar les causes dels problemes estructurals detectats. Els veïns dels números 153 i 157 del carrer de Llull ja han començat a tornar a casa.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra