Gerardo Pisarello, Baròmetre Semestral

El turisme desbanca l’atur com a principal preocupació de la ciutadania

Municipal. El Baròmetre Semestral indica que per primer cop el turisme és la gran preocupació de la ciutadania, tot i que es té coneixement de la gestió municipal que se n’està fent.
Mural "Som la Marina"

La Marina té un pla!

Pla de barris. Gent de tots els veïnats de la Marina, de totes les edats i de tots els orígens es van aplegar a la plaça de la Marina durant la tarda del pregó de la Festa Major i presentació del Pla del barri.
escúter

Els escúters podran accedir al transport públic

Mobilitat. Una prova pilot permetrà que a partir del 26 de juny les persones amb mobilitat reduïda amb escúters homologats puguin pujar a la xarxa de metro i autobusos regulars com les que van amb cadira de rodes.
q_4-1024x637

Homenatge a les víctimes de l’atemptat d’Hipercor

Memòria. Ada Colau participa en l’acte institucional per homenatjar les víctimes de l’atemptat d’ETA amb cotxe bomba, l’any 1987, que va provocar 21 morts i 45 ferits a l’avinguda Meridiana.
IMG_5917

Més diners per compensar l’impacte negatiu del turisme

Turisme. L’increment de l’assignació de l’impost turístic es destinarà íntegrament a noves accions per compensar l’impacte negatiu del turisme a la ciutat.
_DSC0076

Aquesta setmana, carrega’t d’energia!

Ecologia. Del 19 al 25 de juny se celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb un munt d’activitats per sensibilitzar la societat amb relació a l’estalvi, l’eficiència i la generació energètica.
foguera sant joan 2015

Tot a punt per a Sant Joan

Sant Joan. Un total de 27 fogueres s’encendran a tota la ciutat durant la nit més màgica de l’any. I per garantir la seguretat, l’Ajuntament ha activat un dispositiu amb la Guàrdia Urbana, els bombers, els serveis de neteja i el transport públic.
Andana

El metro funcionarà tota la nit de Sant Joan

Mobilitat. El metro funcionarà ininterrompudament des de les cinc de la matinada de divendres, 23 de juny, dia de la revetlla, fins a les dotze de la nit de diumenge, dia 25.
Volem acollir

Atendre i acollir en una ciutat refugi

Acollida. Fins al maig, els serveis d'atenció a persones immigrades i refugiades ha atès un 79% més de casos que durant el mateix període de 2016. L'increment confirma la necessitat de seguir aplicant accions cíviques i polítiques d’acollida i inclusió.
Vigilant de parquímetre

Els vigilants de parquímetre seran agents de l’autoritat

Ajuntament. Amb aquest reconeixement, fruit d’una modificació de l’ordenança de circulació, l’opinió dels vigilants prevaldrà sobre la d'altres persones en el cas d’incidents o judicis.
Jornades sobre democràcia directa

El repte democràtic de decidir sense intermediaris

Participació. Experts nacionals i internacionals participaran a Barcelona en unes jornades per analitzar les virtuts i també les complexitats dels nous models i mecanismes directes de participació ciutadana.
vaga metro 19.6

Serveis mínims durant la vaga parcial del metro de dilluns, 19 de juny

Mobilitat. Les aturades estan previstes en tres franges, a les hores punta del matí i la tarda (40% de serveis mínims) i a la nit (20% dels trens que circulen habitualment).
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra