nxbusIG

El nou mapa de la xarxa de bus de Barcelona tindrà 97 línies

Mobilitat. Al final del procés hi haurà 43 línies convencionals; 28 d’altes prestacions, 12 de les quals s’introduiran durant el pròxim any i mig, i 26 de proximitat i de bus de barri.
7772184860_87f1cb197c_k-1024x680

Cap de setmana: Traca final de la Festa Major de la Sagrada Família!

Festes i cultura. Els veïns del barri de la Sagrada Família han preparat una trentena d’activitats de tot tipus i per a tots els públics per acomiadar la festa major.
contenidors_g

Acreditat el frau d’FCC en el servei de neteja i recollida de residus

Ecologia. El Ple haurà de resoldre el tancament de l’expedient informatiu que acredita el frau de l’empresa i iniciar l’expedient sancionador per determinar responsabilitats.
#metadecidim

El redisseny de Decidim Barcelona entra en la fase operativa

Participació. Tothom pot formar part de les sessions operatives Metadecidim, que se celebren mensualment i en què es dissenyen les millores a fer a la plataforma de participació ciutadana.
Ciutat Vella

Trobada internacional de ciutats contra l’expulsió veïnal

Habitatge. S’ha creat un grup de treball format per personal polític i tècnic dels ajuntaments de Barcelona i Madrid per evitar que es perdi la identitat dels barris i els veïns i els comerços tradicionals en marxin.
metro

Serveis mínims per la vaga parcial de metro

Mobilitat. Les aturades estan previstes en tres franges a les hores punta del matí i a la tarda (40% de serveis mínims) i a la nit (20%).
Associació Dret a Morir Dignament Catalunya

Compromís amb la defensa del dret a una mort digna

Municipal. Demà es presentarà al Plenari una declaració institucional per demanar al Govern de l’Estat que despenalitzi l’eutanàsia.
glories obres abril 2016

BIMSA acorda resoldre el contracte de les Glòries i convocar un concurs nou

Urbanisme. El nou projecte, que estaria llest d’aquí a vuit mesos, s’adaptarà a la realitat actual per reprendre les obres amb total seguretat.
Soroll

Com sona Barcelona?

Ecologia. La finalitat del Dia Internacional de Conscienciació sobre el Soroll és mostrar a la ciutadania el grau de contaminació acústica de la ciutat i també reivindicar els sons com a patrimoni ambiental.
Control migratori Ceuta, Melilla i Marroc Fotomovimiento

La frontera irregular

Drets humans. Un informe d’Irídia, de Novact i Fotomovimiento subvencionat per l’Ajuntament documenta i denuncia el racisme, la violència i la il·legalitat de les polítiques de control migratori a les zones de Ceuta i Melilla que limiten amb el Marroc.
CampsSETEM

Viatges solidaris: com, quan i per què

Entrevista. Reflexionem amb tres entitats sobre cooperació, voluntariat a l’estranger i transformació social.
20170422_F_PrimaveraRepublicana_11

Celebració de la vigència dels valors republicans

Memòria. La recuperació del nom popular de la plaça del Cinc d’Oros, situada en la confluència de l’avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, ha servit també per reivindicar els conceptes republicanistes d’igualtat, de llibertat i fraternitat.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra