La Borda

La propietat col·lectiva, un nou model d’habitatge

Habitatge. L’inici de les obres de l’edifici de la cooperativa La Borda, a Can Batlló, obre el camí cap al nou model del cohabitatge.
Aparadors

Vuit comerços, guardonats amb el premi Aparadors de Nadal

Comerç. Un total de 60 comerços de barri han participat en el concurs, que pretén visualitzar, potenciar i professionalitzar les botigues de proximitat.
Can Batlló

El nou Can Batlló pren forma

Equipaments. L’EMAV i Coòpolis seran els primers equipaments a posar-se en marxa en el procés de rehabilitació de Can Batlló.
pelegr---1

La plaça de Joan Pelegrí tindrà una nova cara

Urbanisme. S’hi instal·larà una estructura metàl·lica en record de l’antiga fàbrica metal·lúrgica que hi havia a la zona, arbrat nou, zones d’estada i una àrea amb jocs infantils.
31896719161_5bb6c391c3_o

Hola, 2017!

HolaBCN2017. La música, l’aigua i els focs d’artifici s’han sincronitzat amb una coreografia multimèdia.
projecte, emav, can batlló

Can Batlló serà la nova seu de l’Escola de Mitjans Audiovisuals

Educació. El febrer del 2017 es començaran les obres al bloc 7, que permetran a l’EMAV ampliar el nombre de places fins a 600.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
oficina habitatge sant Martí - punt atenció a la pobresa energètica

Les oficines de l’habitatge assessoraran sobre la reclamació de les clàusules sòl

Habitatge. El personal de direcció, de gestió i les advocades reben la formació amb dos especialistes a fi d’atendre les peticions de la ciutadania.
reis15_0750

Afectacions a la mobilitat per la Cavalcada de Reis 2017

Mobilitat. Amb motiu de la desfilada, es restringirà el trànsit de vehicles privats i de transport en superfície a les vies del recorregut, entre les 17.00 i les 21.30 hores.
Obres estació metro

Acord per fer arribar el metro a la Marina

Transport. L’Ajuntament adquirirà edificis i solars de la Generalitat per valor de 40 milions d’euros i aquests diners es destinaran a obrir les estacions de Foneria i Foc Cisell.
vadebike

Nous aparcaments segurs per a bicicletes

Bicicleta. Es tracta d’una prova pilot que consta de 14 estacions amb capacitat per a 150 bicicletes. L’abonament anual és de 15 euros.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra