Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
La Borda

La propietat col·lectiva, un nou model d’habitatge

Habitatge. L’inici de les obres de l’edifici de la cooperativa La Borda, a Can Batlló, obre el camí cap al nou model del cohabitatge.
Aparadors

Vuit comerços, guardonats amb el premi Aparadors de Nadal

Comerç. Un total de 60 comerços de barri han participat en el concurs, que pretén visualitzar, potenciar i professionalitzar les botigues de proximitat.
Can Batlló

El nou Can Batlló pren forma

Equipaments. L’EMAV i Coòpolis seran els primers equipaments a posar-se en marxa en el procés de rehabilitació de Can Batlló.
pelegr---1

La plaça de Joan Pelegrí tindrà una nova cara

Urbanisme. S’hi instal·larà una estructura metàl·lica en record de l’antiga fàbrica metal·lúrgica que hi havia a la zona, arbrat nou, zones d’estada i una àrea amb jocs infantils.
31896719161_5bb6c391c3_o

Hola, 2017!

HolaBCN2017. La música, l’aigua i els focs d’artifici s’han sincronitzat amb una coreografia multimèdia.
acord ajuntament-consorci

Pas endavant per reordenar el sistema penitenciari

Urbanisme. Pas endavant per recuperar els espais de les presons de la Model i la Trinitat Vella per fer-hi equipaments municipals i habitatge públic.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
oficina habitatge sant Martí - punt atenció a la pobresa energètica

Les oficines de l’habitatge assessoraran sobre la reclamació de les clàusules sòl

Habitatge. El personal de direcció, de gestió i les advocades reben la formació amb dos especialistes a fi d’atendre les peticions de la ciutadania.
reis15_0750

Afectacions a la mobilitat per la Cavalcada de Reis 2017

Mobilitat. Amb motiu de la desfilada, es restringirà el trànsit de vehicles privats i de transport en superfície a les vies del recorregut, entre les 17.00 i les 21.30 hores.
Obres estació metro

Acord per fer arribar el metro a la Marina

Transport. L’Ajuntament adquirirà edificis i solars de la Generalitat per valor de 40 milions d’euros i aquests diners es destinaran a obrir les estacions de Foneria i Foc Cisell.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra