Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
IMG_2017-03-18 13:46:27

En marxa els treballs per assegurar l’estabilitat dels edificis del carrer de Llull

Poblenou. Estabilitzar els edificis afectats i la seguretat dels veïns, les prioritats municipals.
Antic Cinema Pere IV, Pla de barris, besòs, maresme, alfons el magnànim, districte sant martí, seu administrativa, equipament, sociocultural

L’antic Cinema Pere IV esdevindrà un pol d’activitat i serveis per al Besòs

Pla de barris. L’edifici que substituirà l’antic cinema tindrà una doble funció: servirà per fer-hi gestions municipals i també activitats cíviques i culturals.
Aparadors

Vuit comerços, guardonats amb el premi Aparadors de Nadal

Comerç. Un total de 60 comerços de barri han participat en el concurs, que pretén visualitzar, potenciar i professionalitzar les botigues de proximitat.
Poblenou Maker District, Ada Colau

Poblenou, epicentre de la indústria 4.0

Innovació. Impuls al Poblenou Maker District: Fem Barri, un projecte que fomenta l'ecosistema de la innovació i la tecnologia per millorar la sostenibilitat de la ciutat.
oficina habitatge sant Martí - punt atenció a la pobresa energètica

Les oficines de l’habitatge assessoraran sobre la reclamació de les clàusules sòl

Habitatge. El personal de direcció, de gestió i les advocades reben la formació amb dos especialistes a fi d’atendre les peticions de la ciutadania.
Llull 155,

Els veïns de les finques contigües a Llull, 155, comencen a tornar a casa

Poblenou. Continuen les tasques per estabilitzar la finca afectada i estudiar les causes dels problemes estructurals detectats. Els veïns dels números 153 i 157 del carrer de Llull ja han començat a tornar a casa.
Sant Martí reformularà el projecte del 22@ al Poblenou

La Comissió de Coordinació del 22@ es posa a treballar

Innovació. El nou òrgan municipal vol enfortir la relació del barri amb el territori, incrementar la participació veïnal, reactivar la transformació urbana i consolidar la ciutat com a capital de la innovació i l’emprenedoria.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
Exposició “L’èxode sirià: lluitant per la supervivència”

Els Encants i la Biblioteca El Clot – Josep Benet, amb les persones refugiades

Asil. Els dos espais es reparteixen la mostra fotogràfica “L’èxode sirià: lluitant per la supervivència”, que es pot visitar fins al 23 de febrer.
22 @

Impuls municipal per al 22@

Tecnologia. Una comissió amb participació de les àrees d’Empresa i Ecologia i el Districte de Sant Martí rellançarà el projecte quinze anys després de la seva creació.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra