20160509 Foto Façana Districte

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
IMG_2017-03-18 13:46:27

En marxa els treballs per assegurar l’estabilitat dels edificis del carrer de Llull

Poblenou. Estabilitzar els edificis afectats i la seguretat dels veïns, les prioritats municipals.
Antic Cinema Pere IV, Pla de barris, besòs, maresme, alfons el magnànim, districte sant martí, seu administrativa, equipament, sociocultural

L’antic Cinema Pere IV esdevindrà un pol d’activitat i serveis per al Besòs

Pla de barris. L’edifici que substituirà l’antic cinema tindrà una doble funció: servirà per fer-hi gestions municipals i també activitats cíviques i culturals.
Aparadors

Vuit comerços, guardonats amb el premi Aparadors de Nadal

Comerç. Un total de 60 comerços de barri han participat en el concurs, que pretén visualitzar, potenciar i professionalitzar les botigues de proximitat.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
Llull 155,

Tornen a casa els veïns de la finca afectada per una esquerda al Poblenou

Poblenou. Tot i que les tretze persones desallotjades de la finca del carrer de Llull, 155, ja han pogut tornar a casa, continuen els estudis per determinar la causa de l’esvoranc. Les obres dels hotels seguiran aturades cautelarment.
Llull 155,

Els veïns de les finques contigües a Llull, 155, comencen a tornar a casa

Poblenou. Continuen les tasques per estabilitzar la finca afectada i estudiar les causes dels problemes estructurals detectats. Els veïns dels números 153 i 157 del carrer de Llull ja han començat a tornar a casa.
Sant Martí reformularà el projecte del 22@ al Poblenou

La Comissió de Coordinació del 22@ es posa a treballar

Innovació. El nou òrgan municipal vol enfortir la relació del barri amb el territori, incrementar la participació veïnal, reactivar la transformació urbana i consolidar la ciutat com a capital de la innovació i l’emprenedoria.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra