Dues noves pistes cobertes de bàsquet a Sant Andreu, a la primavera

Equipaments. Les obres del nou equipament poliesportiu van començar a finals de desembre i s’acabaran a l’abril.

En bici per la Gran Via i de la travessera de Gràcia a la Meridiana

Mobilitat. Entren en funcionament cinc nous carrils bici, dels quals destaquen el primer tram en calçada a la via de l'Eixample i el doble eix Sant Antoni Maria Claret - Indústria.

Espais per a gossos en tots els districtes

Animals. En marxa les obres a set grans àrees per a gossos, a les quals se sumen sis en fase prèvia, una en obres a Sant Martí, a més d’una ja inaugurada. Totes entraran en funcionament a la primavera.

Memòria per les Cases Barates del Bon Pastor

Cultura. L’illa de Cases Barates del Bon Pastor es convertirà en un nou equipament per al barri i en un espai museu que permeti explicar com ha evolucionat l’habitatge públic a Barcelona.

Baobab, els campaments urbans que garanteixen el dret al lleure

Lleure educatiu. Més de quatre-cents nens i nenes hi participen a sis barris de la ciutat on manca oferta de lleure.

El Besòs, de frontera a frontissa

Eix Besòs. El Besòs marca la seva agenda, un espai de diàleg amb 130 iniciatives sobre formació, dret a l’habitatge, accessibilitat, connectivitat i reducció de la vulnerabilitat.

El Pla de barris entra en fase d’execució completa el 2018

Pla de barris. Es destinen gairebé 51 milions d’euros per a actuacions en setze barris de la ciutat amb un dèficit històric d’inversió amb l’objectiu de reduir desigualtats socials.

Les Casernes de Sant Andreu, per al barri i el veïnat

Urbanisme. La reurbanització de l'espai preveu equipaments per a la gent gran i els joves, i la creació del nou parc d'Antoni Santiburcio, que serà la zona verda més gran del barri.

Totes les dades del 21D a la ciutat de Barcelona

Eleccions. Un total d’1.125.827 persones estan cridades a votar a favor d’una de les deu candidatures en 264 col·legis electorals.

Cap de setmana: Jazz, titelles i més festes majors

Oci i temps lliure. Sorpreses musicals al festival Jazzing de Sant Andreu, mostra de titelles creativa i participativa a les Roquetes… la festa popular pren força a cinc barris de la ciutat.

Tancament i precinte de dues botigues d’animals

Animals. S’han acreditat infraccions molt greus contra el comerç irresponsable d’animals de companyia de dues botigues dels carrers de Descartes i Concepción Arenal.

Impuls per reindustrialitzar el Bon Pastor

Sant Andreu. La reactivació del polígon industrial del Bon Pastor, eix del Pla de desenvolupament econòmic del districte de Sant Andreu per als propers quatre anys.