Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
Mercat de Sant Andreu

Comença la remodelació del Mercat de Sant Andreu

Mercats. Al mes de setembre, 23 parades es traslladaran al mercat provisional que es començarà a construir al mes de maig. El nou mercat obrirà durant el primer semestre del 2019.
Plaça Jardins d'Elx a Sant Andreu

Reurbanització de la plaça dels Jardins d’Elx, a Sant Andreu

Urbanisme. Les obres duraran tres mesos i milloraran les condicions d’urbanització i ús de la zona per garantir un espai públic de qualitat per al veïnat.
Aparadors

Vuit comerços, guardonats amb el premi Aparadors de Nadal

Comerç. Un total de 60 comerços de barri han participat en el concurs, que pretén visualitzar, potenciar i professionalitzar les botigues de proximitat.
oficina habitatge sant Martí - punt atenció a la pobresa energètica

Les oficines de l’habitatge assessoraran sobre la reclamació de les clàusules sòl

Habitatge. El personal de direcció, de gestió i les advocades reben la formació amb dos especialistes a fi d’atendre les peticions de la ciutadania.
preso-autoritats

Acord per traslladar la Model i el centre obert de la Trinitat Vella a la Zona Franca

Equipaments. L’Ajuntament cedeix dos solars perquè la Generalitat hi construeixi dues presons noves i per alliberar espai per a equipaments, habitatge social i zones verdes a l’Eixample i Sant Andreu.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
rambla

Les rambles de Fabra i Puig i l’Onze de Setembre tindran paviment nou

Urbanisme. Les obres de millora i manteniment formen part de la reordenació singular de terrasses, que facilitarà el pas de vianants pel passeig.
plaça de masadas, sant andreu

Es reubiquen les terrasses de la plaça de Masadas, a Sant Andreu

Terrasses. Les taules i cadires es col·locaran a les porxades i s’alliberaran els accessos a la plaça i als immobles i els elements de mobiliari urbà.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra