Baobab, els campaments urbans que garanteixen el dret al lleure

Lleure educatiu. Més de quatre-cents nens i nenes hi participen a sis barris de la ciutat on manca oferta de lleure.

El Besòs, de frontera a frontissa

Eix Besòs. El Besòs marca la seva agenda, un espai de diàleg amb 130 iniciatives sobre formació, dret a l’habitatge, accessibilitat, connectivitat i reducció de la vulnerabilitat.

Millores per al transport públic interurbà

Mobilitat. Fins a 38 línies es beneficiaran d’un carril bus bidireccional exclusiu a la Meridiana que estalviarà fins a 8 minuts per viatge.

La Trini té un pla!

Pla de barris. Un pla perquè la Trinitat Vella millori la vida del seu veïnat mitjançant l’educació, la cultura, la memòria, l’ocupació, l’economia i l’esport.

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.

Tancament i precinte de dues botigues d’animals

Animals. S’han acreditat infraccions molt greus contra el comerç irresponsable d’animals de companyia de dues botigues dels carrers de Descartes i Concepción Arenal.

Impuls per reindustrialitzar el Bon Pastor

Sant Andreu. La reactivació del polígon industrial del Bon Pastor, eix del Pla de desenvolupament econòmic del districte de Sant Andreu per als propers quatre anys.

S’acceleren els tràmits per a una nova Escola La Maquinista

Educació i urbanisme. L’Ajuntament assumeix la redacció del projecte per agilitzar el procés de construcció de l’escola.

El nucli antic de Sant Andreu queda protegit

Sant Andreu. El pla recull la protecció de les façanes de 130 cases, obliga a fer-ne el manteniment i incrementa el percentatge de finques protegides fins al 58%.

Joves i infants demanen més compromís polític amb l’acollida de persones refugiades

Participació. La 22a Audiència Pública als nois i noies de Barcelona permet a alumnes de sisè de primària, secundària, batxillerat i educació especial explicar als grups municipals les seves propostes per construir una “Barcelona, ciutat refugi”.

Pla urbanístic per impulsar la protecció del nucli antic de Sant Andreu

Urbanisme. El pla regula amb precisió les finques on és possible dur a terme actuacions de remunta i indica el nombre de plantes i la fondària de les finques i els edificis que s’han de mantenir.