q_4-1024x637

Homenatge a les víctimes de l’atemptat d’Hipercor

Memòria. Ada Colau participa en l’acte institucional per homenatjar les víctimes de l’atemptat d’ETA amb cotxe bomba, l’any 1987, que va provocar 21 morts i 45 ferits a l’avinguda Meridiana.
Eix Besòs

Lluita contra la pobresa: primer pas per a una renda municipal d’inclusió

Drets socials. Mil famílies dels barris de l’eix Besòs rebran una renda municipal garantida en un projecte per determinar les millors mesures a fi d’erradicar les desigualtats.
XXII Audiència Pública al Nois i Noies de Barcelona

Joves i infants demanen més compromís polític amb l’acollida de persones refugiades

Participació. La 22a Audiència Pública als nois i noies de Barcelona permet a alumnes de sisè de primària, secundària, batxillerat i educació especial explicar als grups municipals les seves propostes per construir una “Barcelona, ciutat refugi”.
1_FM-Nou-Barris

Cap de setmana: Esclat de festes majors als barris!

Cultura popular. Els carrers i les places de Nou Barris s’ompliran d’activitats per celebrar la festa major del districte durant un cap de setmana en què també estaran de celebració els barris del Guinardó, el Bon Pastor, Navas i Porta.
Habitatges, Trinitat Nova, Janet Sans

Recta final de la remodelació de la Trinitat Nova amb el lliurament dels darrers 39 habitatges a les famílies afectades

Habitatge. Durant el procés de remodelació s’han construït 607 nous habitatges de reallotjament en diferents edificis i s’hauran urbanitzat 73.000 metres quadrats destinats a zones verdes i vials nous.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
Plaça Dones Nou Barris

Homenatge a la lluita feminista

Nou Barris. La plaça de les Dones de Nou Barris ha estat dissenyada amb les entitats veïnals i els moviments socials de les Roquetes perquè sigui un nou punt de trobada que fomenti la vida comunitària.
impulsem_maquines

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.
20160509 Foto Façana Districte

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.
casal d'estiu

Es posen en marxa dos nous casals infantils a Nou Barris

Nou Barris. Es posen en marxa dos nous casals als barris del Turó de la Peira i de Vilapicina i la Torre Llobeta, que eleven fins a nou els equipaments dedicats als infants a Nou Barris.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra