Totes les dades del 21-D a la ciutat de Barcelona

Eleccions. Un total d'1.125.827 persones estan cridades a votar una de les deu candidatures en 264 col·legis electorals.

Cap de setmana: Jazz, titelles i més festes majors

Oci i temps lliure. Sorpreses musicals al festival Jazzing de Sant Andreu, mostra de titelles creativa i participativa a les Roquetes… la festa popular pren força a cinc barris de la ciutat.

Es renoven les principals zones verdes de Nou Barris

Espais Verds. Els parcs Central i de la Guineueta, dues de les àrees verdes més importants de Nou Barris, es tornaran més sostenibles i accessibles.

Moure’s és viure! Neix el Banc del Moviment

Xarxes solidàries. El préstec de materials de suport neix d'una iniciativa del veïnat de Nou Barris, que des del 2009 ofereix el servei de manera voluntària.

Homenatge a les víctimes de l’atemptat d’Hipercor

Memòria. Ada Colau participa en l’acte institucional per homenatjar les víctimes de l’atemptat d’ETA amb cotxe bomba, l’any 1987, que va provocar 21 morts i 45 ferits a l’avinguda Meridiana.

Lluita contra la pobresa: primer pas per a una renda municipal d’inclusió

Drets socials. Mil famílies dels barris de l’eix Besòs rebran una renda municipal garantida en un projecte per determinar les millors mesures a fi d’erradicar les desigualtats.

Cap de setmana: El record d’Hipercor, circ i teatre i solidaritat amb els infants malalts

Temps lliure. S’inaugura una exposició per commemorar l’atemptat, l’Ateneu Popular 9 Barris presenta una crítica àcida de la societat actual i “Posa’t la gorra” promou la igualtat de drets dels nens i les nenes amb càncer i les seves famílies.

Tota la programació de la Mercè més descentralitzada

La Mercè. La festa major, que s'estén a tots els barris de la ciutat, tindrà la capital d'Islàndia com a gran protagonista i retrà homenatge a les víctimes de l'atemptat de la Rambla a l'inici del Piromusical.

El Besòs, de frontera a frontissa

Eix Besòs. El Besòs marca la seva agenda, un espai de diàleg amb 130 iniciatives sobre formació, dret a l’habitatge, accessibilitat, connectivitat i reducció de la vulnerabilitat.

Millores per al transport públic interurbà

Mobilitat. Fins a 38 línies es beneficiaran d’un carril bus bidireccional exclusiu a la Meridiana que estalviarà fins a 8 minuts per viatge.

Homenatge a la lluita feminista

Nou Barris. La plaça de les Dones de Nou Barris ha estat dissenyada amb les entitats veïnals i els moviments socials de les Roquetes perquè sigui un nou punt de trobada que fomenti la vida comunitària.

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.