Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
Nou Barris

Impuls a l’ocupació i al comerç de proximitat a Nou Barris

Economia. El pla preveu 38 mesures, entre les quals hi ha la de crear un nou espai per a l’ocupació i l’activitat econòmica al districte, on s’oferirà assessorament i formació.
Retirada Plaques franquistes

El principi de la fi de les plaques franquistes a les façanes

Memòria. Nou Barris i Gràcia, primers districtes a començar la retirada de les plaques amb simbologia franquista de les façanes, els darrers vestigis de la dictadura a l’espai públic.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
Pisarello-sobre-el-Pla-dActuació-2017

El pla per fomentar l’ocupació de qualitat prioritza les persones més vulnerables

Treball. L’objectiu és tenir una xarxa de punts als barris amb rendes més baixes per detectar usuaris potencials i ajustar-se a les seves necessitats.
11.03.2017 Barcelona. Entitats i Ajuntament mostren en el concert del Dia Internacional de les Dones a la Plaça Major de Nou Barris, el rebuig a la darrera agressió de violència masclista a la ciutat. A l'acte han assistit la alcaldesa de Bcn Ada Colau, regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i la regidora del Districte, Janet Sanz. L’esdeveniment ha començat amb la lectura d’un manifest.
Foto Laura Guerrero / Ajuntament de Barcelona

Un crit contra totes les violències masclistes

BCN Antimasclista. El concert del Dia Internacional de les Dones celebrat dissabte, 11 de març, esdevé un gran acte de rebuig, dol i condemna per la darrera agressió masclista a la ciutat.
Oristà

El carrer d’Oristà, a Nou Barris, estrena imatge

Urbanisme. Les obres, que han durat vuit mesos, han servit perquè aquesta via tingui una vorera més ampla, una nova xarxa de drenatge, enjardinament, arbrat i enllumenat amb tecnologia led.
Ruta Comerç Integrador Nou Barris

Nou Barris crea la ruta del comerç integrador i de proximitat

Comerç. Es tracta d’un itinerari per deu comerços integrats al districte que contribueixen a construir i unir els barris, i explica en primera persona els testimonis i les experiències de comerciants.
Aparadors

Vuit comerços, guardonats amb el premi Aparadors de Nadal

Comerç. Un total de 60 comerços de barri han participat en el concurs, que pretén visualitzar, potenciar i professionalitzar les botigues de proximitat.
progama ocupacional joves 1

Més de cent cinquanta joves a l’atur participen en una jornada d’ocupació a Nou Barris

Ocupació. A l’Espai Jove Les Basses una trentena d’entitats presenten la seva oferta de programes de formació, inserció, orientació i suport en la recerca de feina per a joves d’entre 16 i 29 anys.
oficina habitatge sant Martí - punt atenció a la pobresa energètica

Les oficines de l’habitatge assessoraran sobre la reclamació de les clàusules sòl

Habitatge. El personal de direcció, de gestió i les advocades reben la formació amb dos especialistes a fi d’atendre les peticions de la ciutadania.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra