Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
Nou Barris

Impuls a l’ocupació i al comerç de proximitat a Nou Barris

Economia. El pla preveu 38 mesures, entre les quals hi ha la de crear un nou espai per a l’ocupació i l’activitat econòmica al districte, on s’oferirà assessorament i formació.
Retirada Plaques franquistes

El principi de la fi de les plaques franquistes a les façanes

Memòria. Nou Barris i Gràcia, primers districtes a començar la retirada de les plaques amb simbologia franquista de les façanes, els darrers vestigis de la dictadura a l’espai públic.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
11.03.2017 Barcelona. Entitats i Ajuntament mostren en el concert del Dia Internacional de les Dones a la Plaça Major de Nou Barris, el rebuig a la darrera agressió de violència masclista a la ciutat. A l'acte han assistit la alcaldesa de Bcn Ada Colau, regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i la regidora del Districte, Janet Sanz. L’esdeveniment ha començat amb la lectura d’un manifest.
Foto Laura Guerrero / Ajuntament de Barcelona

Un crit contra totes les violències masclistes

BCN Antimasclista. El concert del Dia Internacional de les Dones celebrat dissabte, 11 de març, esdevé un gran acte de rebuig, dol i condemna per la darrera agressió masclista a la ciutat.
Oristà

El carrer d’Oristà, a Nou Barris, estrena imatge

Urbanisme. Les obres, que han durat vuit mesos, han servit perquè aquesta via tingui una vorera més ampla, una nova xarxa de drenatge, enjardinament, arbrat i enllumenat amb tecnologia led.
Ruta Comerç Integrador Nou Barris

Nou Barris crea la ruta del comerç integrador i de proximitat

Comerç. Es tracta d’un itinerari per deu comerços integrats al districte que contribueixen a construir i unir els barris, i explica en primera persona els testimonis i les experiències de comerciants.
Aparadors

Vuit comerços, guardonats amb el premi Aparadors de Nadal

Comerç. Un total de 60 comerços de barri han participat en el concurs, que pretén visualitzar, potenciar i professionalitzar les botigues de proximitat.
progama ocupacional joves 1

Més de cent cinquanta joves a l’atur participen en una jornada d’ocupació a Nou Barris

Ocupació. A l’Espai Jove Les Basses una trentena d’entitats presenten la seva oferta de programes de formació, inserció, orientació i suport en la recerca de feina per a joves d’entre 16 i 29 anys.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra