20160509 Foto Façana Districte

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.
casal d'estiu

Es posen en marxa dos nous casals infantils a Nou Barris

Nou Barris. Es posen en marxa dos nous casals als barris del Turó de la Peira i de Vilapicina i la Torre Llobeta, que eleven fins a nou els equipaments dedicats als infants a Nou Barris.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
Nou Barris

Impuls a l’ocupació i al comerç de proximitat a Nou Barris

Economia. El pla preveu 38 mesures, entre les quals hi ha la de crear un nou espai per a l’ocupació i l’activitat econòmica al districte, on s’oferirà assessorament i formació.
Retirada Plaques franquistes

El principi de la fi de les plaques franquistes a les façanes

Memòria. Nou Barris i Gràcia, primers districtes a començar la retirada de les plaques amb simbologia franquista de les façanes, els darrers vestigis de la dictadura a l’espai públic.
1_FM-Nou-Barris

Cap de setmana: Esclat de festes majors als barris!

Cultura popular. Els carrers i les places de Nou Barris s’ompliran d’activitats per celebrar la festa major del districte durant un cap de setmana en què també estaran de celebració els barris del Guinardó, el Bon Pastor, Navas i Porta.
Habitatges, Trinitat Nova, Janet Sans

Recta final de la remodelació de la Trinitat Nova amb el lliurament dels darrers 39 habitatges a les famílies afectades

Habitatge. Durant el procés de remodelació s’han construït 607 nous habitatges de reallotjament en diferents edificis i s’hauran urbanitzat 73.000 metres quadrats destinats a zones verdes i vials nous.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
11.03.2017 Barcelona. Entitats i Ajuntament mostren en el concert del Dia Internacional de les Dones a la Plaça Major de Nou Barris, el rebuig a la darrera agressió de violència masclista a la ciutat. A l'acte han assistit la alcaldesa de Bcn Ada Colau, regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i la regidora del Districte, Janet Sanz. L’esdeveniment ha començat amb la lectura d’un manifest.
Foto Laura Guerrero / Ajuntament de Barcelona

Un crit contra totes les violències masclistes

BCN Antimasclista. El concert del Dia Internacional de les Dones celebrat dissabte, 11 de març, esdevé un gran acte de rebuig, dol i condemna per la darrera agressió masclista a la ciutat.
Oristà

El carrer d’Oristà, a Nou Barris, estrena imatge

Urbanisme. Les obres, que han durat vuit mesos, han servit perquè aquesta via tingui una vorera més ampla, una nova xarxa de drenatge, enjardinament, arbrat i enllumenat amb tecnologia led.
Ruta Comerç Integrador Nou Barris

Nou Barris crea la ruta del comerç integrador i de proximitat

Comerç. Es tracta d’un itinerari per deu comerços integrats al districte que contribueixen a construir i unir els barris, i explica en primera persona els testimonis i les experiències de comerciants.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra