La Model obre les portes per no tancar-les mai més

Memòria. L’antiga presó es transforma en un espai per a l’ús de la ciutadania amb una programació estable d’activitats.

Un tramvia connectat, més recursos per al transport públic

Transport públic. Els càlculs preveuen un benefici de 64 milions d’euros, gràcies a un increment d’usuaris del 107%, més del doble del nombre de passatgers actuals.

Tolerància zero contra l’abús sexual i el maltractament infantil

Infància. Diferents administracions i institucions treballaran conjuntament per millorar les polítiques de prevenció i la resposta davant dels casos que es presentin.

S’obre el carrer de la Diputació per millorar la connectivitat entre l’Eixample i Sants-Montjuïc

Urbanisme. Les obres d’urbanització afectaran el tram comprès entre els carrers de Tarragona i de la Creu Coberta, i donen resposta a una demanda reivindicada pel veïnat des de fa més de trenta anys.

El Nadal social i sostenible es consolida a la plaça de Catalunya

Economia solidària. La tercera edició de la Fira de Consum Responsable ha tancat amb un total de 49.000 visites i 12.400 vendes.

Una àgora ciutadana al parc de Joan Miró

Urbanisme. La nova plaça del parc serà un espai de trobada per a veïns i veïnes amb àrees de descans. Els treballs començaran al març.

Un port per a la ciutat i la gent

Urbanisme. Acord per limitar i agrupar les terminals de creuers, recuperar l'espai de dos molls i guanyar així 14.000 metres quadrats de la Nova Bocana, tot per al lliure accés i ús ciutadà.

A tot arreu en bicicleta

Bicicleta. L’increment i la millora de la infraestructura ciclista, que disposa actualment de 184 quilòmetres a la ciutat, ha afavorit el creixement de l’ús de la bicicleta.

Dues noves pistes cobertes de bàsquet a Sant Andreu, a la primavera

Equipaments. Les obres del nou equipament poliesportiu van començar a finals de desembre i s’acabaran a l’abril.

Cavalcada de Reis 2018: consulta les afectacions de la mobilitat

Cavalcada. A partir de les 16.00 hores es prohibirà la circulació de vehicles amb un pes superior als 3.500 quilograms, i a partir de les 17.00 hores es restringirà el trànsit a les vies del recorregut.

El Pla de barris entra en fase d’execució completa el 2018

Pla de barris. Es destinen gairebé 51 milions d’euros per a actuacions en setze barris de la ciutat amb un dèficit històric d’inversió amb l’objectiu de reduir desigualtats socials.

Millora lleugera del salari mitjà a Barcelona

Estadística. Un informe municipal indica que la mitjana salarial va incrementar-se el 2016 un 1% respecte a l'any anterior.