turisme

“O compleix la llei o Airbnb no pot operar a Barcelona”

Pisos turístics. Les sancions a Airbnb tenen l’objectiu d’impedir pràctiques il·legals vinculades a pisos turístics.
Gerardo Pisarello, Estratègia 2025, Col·legi de'Economistes de Catalunya

“Fem Barcelona, guanyem el futur”

Estratègia. A l’equador del mandat, el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, exposa el model de ciutat que s’està construint d’aquí a l'any 2025 i sol·licita la col·laboració del món econòmic, empresarial i acadèmic.
col.lector Prim

Primer pas per reprendre les obres de la Sagrera

Infraestructures. Tot i la represa de les obres del col·lector de Prim abans de l’estiu, es manté l’exigència que es desencallin les obres a la llosa i a l’estació de Sant Andreu Comtal durant el 2017.
Casa Oficis BARRIS DIGITALS 2016-2017 presentació

L’aposta per l’economia digital es consolida

Innovació. L'economia digital és un sector estratègic per generar llocs de treball de qualitat i per reduir la bretxa digital encara existent.
Façana Ajuntament

Barcelona serà la seu de la XVIII Conferència de l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa

Participació. L’anunci s’ha fet a Mont-real durant la dissetena edició de la Conferència de l’OIDP, una xarxa formada per més de cinc-centes ciutats, organitzacions i centres d’investigació que aposten per una democràcia local més participativa.
carril bici les corts

Més carrils bici a les Corts

Carril bici. S’amplia la xarxa ciclista a la ciutat amb nous eixos per garantir la mobilitat en bicicleta de manera segura a les Corts.
Mural "Som la Marina"

La Marina té un pla!

Pla de barris. Gent de tots els veïnats de la Marina, de totes les edats i de tots els orígens es van aplegar a la plaça de la Marina durant la tarda del pregó de la festa major i de la presentació del Pla de barris.
Volem acollir

Atendre i acollir en una ciutat refugi

Acollida. Fins al maig, els serveis d'atenció a persones immigrades i refugiades ha atès un 79% més de casos que durant el mateix període de 2016. L'increment confirma la necessitat de seguir aplicant accions cíviques i polítiques d’acollida i inclusió.
Jornades sobre democràcia directa

El repte democràtic de decidir sense intermediaris

Participació. Experts nacionals i internacionals participaran a Barcelona en unes jornades per analitzar les virtuts i també les complexitats dels nous models i mecanismes directes de participació ciutadana.
Vigilant de parquímetre

Els vigilants de parquímetre seran agents de l’autoritat

Ajuntament. Amb aquest reconeixement, fruit d’una modificació de l’ordenança de circulació, l’opinió dels vigilants prevaldrà sobre la d'altres persones en el cas d’incidents o judicis.
IMG_5917

Més diners per compensar l’impacte negatiu del turisme

Turisme. L’increment de l’assignació de l’impost turístic es destinarà íntegrament a noves accions per compensar l’impacte negatiu del turisme a la ciutat.
MFBCN i Sonar

Barcelona i París, unides pel moviment ‘maker’

Tecnologia. París serà la ciutat convidada a la Maker Faire de Barcelona al 2018.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra