Associació Dret a Morir Dignament Catalunya

Compromís amb la defensa del dret a una mort digna

Municipal. Demà es presentarà al Plenari una declaració institucional per demanar al Govern de l’Estat que despenalitzi l’eutanàsia.
Acord amb Elisava

Com aplicar el disseny per millorar la ciutat

Innovació. Acord de col·laboració amb Elisava per aprofundir en l’aplicació del disseny per a la millora urbanística, social i econòmica de la ciutat.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
El públic mira llibres a les parades de la Fira del llibre d'ocasió.

Pla d’acció per reforçar el sector del llibre i promoure la lectura

Cultura. La mesura de govern sobre el sector editorial preveu posar en marxa la creació de la Casa de les Lletres amb la voluntat que esdevingui un espai de referència per al món cultural.
Plaça de la Vila, Gràcia, Places de Gràcia

Accions per compensar l’impacte del turisme a la ciutat

Taxa turística. El reforç del servei del bus a l’estiu i les millores a les places de Gràcia i al Parc Natural de la Serra de Collserola es finançaran amb els ingressos de la taxa turística.
santjordi

Un Sant Jordi ple de llibres, roses i festa al carrer per a tothom

Tradicions. La Diada de Sant Jordi farà que els carrers s’omplin de flors i llibres en una festa ciutadana. Aquest any hi haurà prop de cinc mil parades de llibres i de roses.
Soroll

Com sona Barcelona?

Ecologia. La finalitat del Dia Internacional de Conscienciació sobre el Soroll és mostrar a la ciutadania el grau de contaminació acústica de la ciutat i també reivindicar els sons com a patrimoni ambiental.
Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, Centenari Arxiu, Exposició

Una exposició per celebrar els 100 anys de l’Arxiu Històric de la Ciutat

Arxius. S’inaugura l’exposició sobre la història de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, acte principal de la celebració del seu centenari.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
IBI bis 2017

S’incrementen els ajuts per pagar l’IBI destinats a les llars amb pocs recursos

Tributs. La campanya d’aquest any, oberta fins al 30 de juny, incrementa el percentatge de les ajudes fins al 75% i apuja el límit d’ingressos anuals de la unitat familiar que dona dret a presentar la sol·licitud.
LA RAMBLA DEL POBLE NOU

Enquestes i estudis d’opinió més accessibles i transparents

Bon govern. Un nou reglament municipal, aprovat inicialment en comissió, substituirà la norma vigent des del 2003 i garantirà el dret de la ciutadania a accedir a la informació i la documentació públiques.
GRA335. BARCELONA, 26/06/2016.- Dos ancianos votan en un colegio electoral de Barcelona. EFE/Alberto Estévez

Més canals per enfortir la participació i la incidència política de la ciutadania

Participació. El nou Reglament de Participació Ciutadana, aprovat inicialment, vol potenciar la incidència política de la ciutadania a través de les multiconsultes i la presentació d’iniciatives ciutadanes.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra