Implicació directa de l’Ajuntament i l’AMB per solucionar la vaga del metro

Mobilitat. Les dues administracions amplien i reforcen el seu equip negociador amb la voluntat de traslladar al comitè d’empresa una sèrie de millores en les condicions laborals dels treballadors i les treballadores.

Proposicions de l’oposició en el Ple ordinari del 21 de juliol de 2017

Impuls i control. La vaga de metro i les tortures patides per joves independentistes l'any 1992, alguns dels temes que han centrat les iniciatives.

Els dos trams dels túnels de Glòries es licitaran alhora

Urbanisme. L’objectiu és iniciar les obres dels dos trams dels túnels a principis del 2018 i acabar-los durant el primer trimestre del 2021.

Els webs municipals milloren el disseny

Internet. Els webs municipals La meva Barcelona i Ajuntament incorporen nous elements gràfics que en milloren la usabilitat i funcionalitat.  

Corresponsabilitzem els turistes contra els pisos turístics il·legals

Turisme. Una campanya en origen i una acció de màrqueting de carrer en alguns dels principals punts turístics de la ciutat corresponsabilitza qui ens visita en la lluita contra els pisos turístics il·legals.

Reclusions que vulneren drets elementals

Drets humans. L'ordre de precinte del CIE, que es resoldrà a partir de setembre a l'Audiència Nacional, denuncia unes condicions d'internament contra les quals aquests dies protesten una cinquantena de persones recluses en vaga de fam.

Noves taxes per a nous desafiaments

Municipal. Es modifiquen les ordenances fiscals de quatre taxes per impulsar el comerç de proximitat, combatre la contaminació i garantir els subministraments bàsics a famílies en risc de vulnerabilitat social.

La Mercè 2017 ja té pregonera i cartell!

Festa major. La festa major, que estrenarà dos nous espais a Sant Martí i Nou Barris i que té un cartell dissenyat per Javier Mariscal, s'obrirà amb el pregó de la filòsofa Marina Garcés.

Afectacions del trànsit per la cobertura de la ronda de Dalt a la Vall d’Hebron

Mobilitat. Els treballs duraran des del 21 de juliol fins a l’11 de setembre i comportaran la reducció d’un carril de circulació per sentit durant tot l’estiu entre les sortides 5 i 6.

Tota una plaça per gaudir en família dels valors comunitaris

Participació. Durant la Mercè, les associacions de la ciutat compartiran els seus valors transformadors i ompliran la plaça de Catalunya d’espectacles, jocs, tallers, teatre, arts plàstiques, música en viu i exposicions.

Uns serveis socials per apoderar els veïns i les veïnes

Serveis socials. El nou pla d’acció “Impulsem!" blinda els serveis socials amb reformes, millores i noves eines adaptades a l’actual context socioeconòmic.

El canvi climàtic impacta Barcelona

Ecologia. Per característiques socioeconòmiques o ubicació, Nou Barris i algunes zones de Sants-Montjuïc, les Corts i l'Eixample pateixen més els efectes del canvi climàtic, així com els més grans de 75 anys, infants i persones amb rendes més baixes.