Avís preventiu per contaminació atmosfèrica per partícules PM10 i NO2

Qualitat de l’aire. Avui, 21 de novembre, s’ha declarat un preavís per contaminació atmosfèrica que precedeix la possibilitat d’un episodi ambiental.

Parcs i Jardins amplia l’equip per a una millor gestió del verd urbà

Ecologia urbana. Més de trenta persones s’incorporen com a nous auxiliars de jardineria per garantir un bon servei i l’ampliació del verd urbà.

El Ple exigeix l’excarceració immediata de tots els presos polítics

Ajuntament. S’aprova una declaració institucional per expressar el suport al Govern legítim de la Generalitat, exigir la fi de la judicialització de la política catalana i l’aixecament immediat de l’aplicació de l’article 155.

Per una vida digna, suport a la renda garantida

Municipal. S’ha presentat al Plenari una declaració institucional que demana implementar la totalitat de la Llei de la renda garantida de ciutadania.

Les Corts fa memòria

Memòria històrica. Concurs d'idees per al projecte memorial de la presó franquista de dones de les Corts, reclamat per la societat durant dècades.
El Turó Park

Comença la rehabilitació del Turó Park

Parcs i Jardins. S'hi han incorporat millores proposades pel veïnat i comerços de la zona. Les obres tenen una durada prevista de sis mesos.

Memòria per les Cases Barates del Bon Pastor

Cultura. L’illa de Cases Barates del Bon Pastor es convertirà en un nou equipament per al barri i en un espai museu que permeti explicar com ha evolucionat l’habitatge públic a Barcelona.

Front comú de ciutats d’arreu del món contra la gentrificació

Habitatge. El consistori s’afegeix a les Nacions Unides per fer una crida a les ciutats del món a fi de combatre de manera conjunta l’especulació del mercat immobiliari.

“Estem davant d’un despropòsit jurídic i d’un greu error polític”

Ajuntament. L’alcaldessa ha condemnat l’empresonament del vicepresident, Oriol Junqueras, i de vuit consellers del Govern català.

Proposicions de l’oposició en el Ple ordinari del 2 de novembre de 2017

Plenari municipal. El Plenari expressa suport als agents econòmics i socials de la ciutat per impulsar l’economia, defensa el sistema educatiu català i aprova una proposició sobre la situació política de Catalunya.

Els entorns de l’Hospital Clínic, més amables per als vianants

Urbanisme. Es crearà una plaça a la confluència dels carrers de Villarroel i del Rosselló, just davant de l’accés principal de l’hospital. També es renovaran les voreres i la il·luminació, i s’incrementarà el verd urbà a la zona.

Més suport per a l’ocupació dels joves

Ocupació. S’incrementa el suport per als joves desocupats en risc d’exclusió social i laboral mitjançant tres convenis amb entitats i universitats de Catalunya.