Antídot contra l’atur de molt llarga durada

Ocupació. El Pla de xoc contra l’atur de molt llarga durada ajuda 400 persones a trobar feina.

Esforços compartits per erradicar els rumors i l’odi a les xarxes

Convivència. La Xarxa Barcelona Antirumors comença una campanya per ajudar les persones usuàries de les xarxes socials a detectar i frenar el discurs de l’odi.

Consolidada la qualificació d’equipament dels edificis de l’entorn del Palau

Urbanisme. Les finques, que ara admeten l’ús hoteler, adequaran la seva funció a les necessitats actuals del districte. La derogació de la normativa anterior respon al rebuig del veïnat i les entitats de Ciutat Vella a un nou hotel al barri.

Bones pràctiques per reduir les molèsties dels grups turístics

Turisme. Acord amb els guies turístics per adoptar mesures que millorin la convivència entre els circuits i la vida quotidiana de la ciutat

Reforç del transport públic durant els episodis de contaminació

Qualitat de l'aire. S’ampliarà l’oferta de metro, tramvies i autobusos i es posarà a la venda la T-Aire, un títol de transport especial, amb un 10% de descompte.

El futur dels dofins del Zoo, a estudi

Benestar animal. Experts en cetacis de tot el món es reuneixen dijous i divendres a Barcelona en un seminari sobre dofins captius.

Quaranta anys de l’atemptat contra ‘El Papus’

Memòria. Una placa situada al carrer dels Tallers recorda l’atemptat, un atac contra la llibertat d’expressió que va matar una persona i en va ferir disset més.

Via oberta amb Antifrau contra la corrupció

Transparència. L’acord inclou el traspàs d’informació i preveu la creació d’un pla formatiu sobre ètica i integritat pública per als treballadors i les treballadores de l’Ajuntament.

La salut, clau en el procés d’alliberament dels dofins del Zoo

Benestar animal. Segons experts internacionals, és important garantir una avaluació correcta del benestar i la salut dels dofins un cop deixin d’estar en captivitat.

Nou curs a les escoles bressol, amb quotes més equitatives

Escoles bressol. El nou sistema de tarifació en funció de la renda familiar facilita l’accés a l’educació infantil municipal a les famílies amb menys recursos.

Cap de setmana: Panteresports, Barcelona Vive México i la Cursa de la Mercè

Temps lliure. Cap de setmana per gaudir de la cultura mexicana al Poble Espanyol o fer exercici amb la celebració dels Panteresports 2017 i d'una nova edició de la Cursa de la Mercè.

La conservació de la memòria col·lectiva

No tinc por. Comencen els treballs d’inventari i de catalogació de les ofrenes ciutadanes que completaran la memòria integral en què s’està treballant des de l’endemà de l’atemptat.