20160509 Foto Façana Districte

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
Placa Homenatge Barraques Can Baró i Carmel

Homenatge als veïns de les barraques del Carmel i Can Baró

Memòria. La d’Horta-Guinardó és la desena placa commemorativa en record dels veïns dels antics barris de barraques de Barcelona que s’inaugura des de l’octubre del 2015.
ascensor fargues 3

Nou ascensor inclinat a la Font d’en Fargues

Mobilitat. S’instal·larà a la davallada de Gallecs, entre els carrers del Trèvol i d’Alt de Pedrell, per superar un desnivell de 27 metres.
bombers1

Més de 2.300 alumnes visiten la nova Aula de Prevenció dels Bombers

Prevenció. Aquest espai, destinat a divulgar les mesures de prevenció i autoprotecció dels escolars, es va obrir el mes de maig.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
Recurs trànsit Ronda

Afectacions a la ronda de Dalt per treballs de pavimentació

Obres. Els treballs obligaran a tallar el tram entre les incorporacions 10 i 6 de la ronda en sentit Besòs, des de la tarda de divendres, 14 d’abril, fins a la tarda de dissabte, 15 d’abril.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
Mercat Vall d'Hebron Plaça

Comencen les obres del Mercat de la Vall d’Hebron – Teixonera

Mercats. A finals del 2018 està previst que s’enllesteixi la renovació d’aquest mercat emblemàtic, que dóna servei als barris de la Teixonera, la Vall d’Hebron i Sant Genís dels Agudells.
oficina habitatge sant Martí - punt atenció a la pobresa energètica

Les oficines de l’habitatge assessoraran sobre la reclamació de les clàusules sòl

Habitatge. El personal de direcció, de gestió i les advocades reben la formació amb dos especialistes a fi d’atendre les peticions de la ciutadania.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra