Afectacions del trànsit per la cobertura de la ronda de Dalt a la Vall d’Hebron

Mobilitat. Els treballs duraran des del 21 de juliol fins a l’11 de setembre i comportaran la reducció d’un carril de circulació per sentit durant tot l’estiu entre les sortides 5 i 6.

La Teixonera té un pla per millorar el barri!

La ciutadania gaudeix de la festa i descobreix els projectes de millora per al barri.

Una plaça renovada per a l’ús veïnal a Can Baró

Urbanisme. Els residents de Can Baró han participat en el disseny del projecte de reurbanització de la plaça de Raimon Casellas.

Joves i infants demanen més compromís polític amb l’acollida de persones refugiades

Participació. La 22a Audiència Pública als nois i noies de Barcelona permet a alumnes de sisè de primària, secundària, batxillerat i educació especial explicar als grups municipals les seves propostes per construir una “Barcelona, ciutat refugi”.

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.

Afectacions a la ronda de Dalt per treballs de pavimentació

Obres. Els treballs obligaran a tallar el tram entre les incorporacions 10 i 6 de la ronda en sentit Besòs, des de la tarda de divendres, 14 d’abril, fins a la tarda de dissabte, 15 d’abril.

A Sant Genís, el veïnat millora el barri

Pla de barris. Una jornada festiva va servir per donar a conèixer les actuacions principals que es desenvoluparan al barri.

La identitat arquitectònica d’Horta no es toca

Urbanisme. Durant un any s’aturarà l’atorgament de llicències d’obra i s’estudiarà la tramitació d’un pla especial urbanístic que garanteixi el manteniment i la rehabilitació d’un conjunt d’edificacions del nucli antic amb un gran valor històric.

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.

Homenatge als veïns de les barraques del Carmel i Can Baró

Memòria. La d’Horta-Guinardó és la desena placa commemorativa en record dels veïns dels antics barris de barraques de Barcelona que s’inaugura des de l’octubre del 2015.