Cap de setmana: Jazz, titelles i més festes majors

Oci i temps lliure. Sorpreses musicals al festival Jazzing de Sant Andreu, mostra de titelles creativa i participativa a les Roquetes… la festa popular pren força a cinc barris de la ciutat.

Un pla per millorar la salut de la gent gran, l’educació i els entorns urbans

Pla de barris. Una trentena d’accions impulsen el Pla de barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera amb l'objectiu de millorar-hi la qualitat de vida.

Afectacions del trànsit per la cobertura de la ronda de Dalt a la Vall d’Hebron

Mobilitat. Els treballs duraran des del 21 de juliol fins a l’11 de setembre i comportaran la reducció d’un carril de circulació per sentit durant tot l’estiu entre les sortides 5 i 6.

La Teixonera té un pla per millorar el barri!

La ciutadania gaudeix de la festa i descobreix els projectes de millora per al barri.

Una plaça renovada per a l’ús veïnal a Can Baró

Urbanisme. Els residents de Can Baró han participat en el disseny del projecte de reurbanització de la plaça de Raimon Casellas.

Joves i infants demanen més compromís polític amb l’acollida de persones refugiades

Participació. La 22a Audiència Pública als nois i noies de Barcelona permet a alumnes de sisè de primària, secundària, batxillerat i educació especial explicar als grups municipals les seves propostes per construir una “Barcelona, ciutat refugi”.

Cap de setmana: Festes majors, Dia Nacional d’Hondures i 9a edició del Dia del Brasil

Temps lliure. Diversos barris de la ciutat, de festa major. La comunitat hondurenya celebra el dia nacional i torna el festival Dia del Brasil, que viurà la 9a edició.

El Mercat de la Vall d’Hebron – Teixonera, tancat a l’agost per les obres de remodelació

Mercats. Des del 19 de juliol fins al 5 de setembre s’habilitarà un espai a la coberta de l’edifici, on s’ubicarà un hort urbà.

A Sant Genís, el veïnat millora el barri

Pla de barris. Una jornada festiva va servir per donar a conèixer les actuacions principals que es desenvoluparan al barri.

La identitat arquitectònica d’Horta no es toca

Urbanisme. Durant un any s’aturarà l’atorgament de llicències d’obra i s’estudiarà la tramitació d’un pla especial urbanístic que garanteixi el manteniment i la rehabilitació d’un conjunt d’edificacions del nucli antic amb un gran valor històric.

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.