Cap de setmana: Festes majors, Dia Nacional d’Hondures i 9a edició del Dia del Brasil

Temps lliure. Diversos barris de la ciutat, de festa major. La comunitat hondurenya celebra el dia nacional i torna el festival Dia del Brasil, que viurà la 9a edició.

La Guàrdia Urbana, més sostenible

Seguretat. La policia local estrena 30 escúters elèctrics a Gràcia i Sant Martí, que se sumen als 31 que ja operen a l'Eixample i que permetran estalviar el consum de 13.000 litres de benzina.

Història i identitat per al futur de Vallcarca

Urbanisme. La proposta que definirà el futur urbanístic de Vallcarca potencia i millora els recursos existents al barri, especialment les infraestructures, i en preserva i impulsa la identitat i el patrimoni històric.

La ronda del Mig es fa més amable i segura

Mobilitat. Amb les obres de la remodelació de la travessera de Dalt entre la plaça de Lesseps i el carrer de l’Escorial, es guanya espai a les voreres i s’hi redueix el trànsit.

Joves i infants demanen més compromís polític amb l’acollida de persones refugiades

Participació. La 22a Audiència Pública als nois i noies de Barcelona permet a alumnes de sisè de primària, secundària, batxillerat i educació especial explicar als grups municipals les seves propostes per construir una “Barcelona, ciutat refugi”.

Can Carol i l’antic Consolat de Dinamarca es convertiran en equipaments de Vallcarca

Nous equipaments. En els dos projectes, que es van explicar dijous als veïns i a les veïnes en una sessió informativa, s’hi pot veure com seran els futurs equipaments per dins, tot i que encara se n’estan definint els usos, amb la participació d’entitats del barri.

Tot a punt per a la Festa Major de Gràcia

Societat. A punt el dispositiu per celebrar el bicentenari de la Festa Major de Gràcia.

Temporada d’estiu al parc de la Creueta del Coll

Serveis. Fins a l’11 de setembre de 2017 torna a obrir-se la zona de bany al llac del parc de la Creueta del Coll, al districte de Gràcia, una de les principals atraccions del parc a l’estiu. Aprofiteu-la!

Aquest estiu refresqueu-vos a l’Eixample i a la Creueta del Coll!

Equipaments. Aquest estiu torna a obrir-se la platgeta de l’Eixample, on podeu fer una capbussada en plena ciutat, i el llac del parc de la Creueta del Coll, on podeu practicar activitats com el piragüisme.

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.

Gràcia prepara 400 actes per celebrar el bicentenari de la festa major

Festa popular. La celebració dels 200 anys comença el 2 de maig amb una exposició a L’Envelat, mantindrà la programació central de mitjan agost i inclourà un programa d’actes que s’estendrà fins al maig del 2018.