20160509 Foto Façana Districte

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.
Carrers guarnits a la Festa Major de Gràcia 2015

Gràcia prepara 400 actes per celebrar el bicentenari de la festa major

Festa popular. La celebració dels 200 anys comença el 2 de maig amb una exposició a L’Envelat, mantindrà la programació central de mitjan agost i inclourà un programa d’actes que s’estendrà fins al maig del 2018.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
Patis-Oberts-Hivern-2017-districte-Sant-Andreu-01

Ja són cinc els patis escolars de Gràcia oberts al barri

Educació i convivència. El pati de l’Escola Reina Violant passa a ser obert al públic i es converteix en espai de jocs, trobades i converses per al veïnat.
Retirada Plaques franquistes

El principi de la fi de les plaques franquistes a les façanes

Memòria. Nou Barris i Gràcia, primers districtes a començar la retirada de les plaques amb simbologia franquista de les façanes, els darrers vestigis de la dictadura a l’espai públic.
Casa Canals-Junyer (antic Consolat Dinamarca)

Can Carol i l’antic Consolat de Dinamarca es convertiran en equipaments de Vallcarca

Nous equipaments. En els dos projectes, que es van explicar dijous als veïns i a les veïnes en una sessió informativa, s’hi pot veure com seran els futurs equipaments per dins, tot i que encara se n’estan definint els usos, amb la participació d’entitats del barri.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
Plaça de la Vila, Gràcia, Places de Gràcia

Dinamització de les places de Gràcia amb els diners del turisme

Gràcia. Part dels ingressos de la taxa turística es destinaran a mesures incloses al Pla de places de Gràcia, com ara activitats infantils i familiars i de conscienciació cívica durant l'estiu i el Nadal.
Gràcia

Gràcia impulsa un curs per potenciar la gestió cultural professionalitzada

Cultura. La iniciativa formativa, a la qual s’han apuntat prop de vint entitats culturals, pretén fomentar les bones pràctiques i possibilitar un espai relacional d’intercanvi.
Sant Medir a Gràcia

Cap de setmana: Caramels, emocions d’alçada i solidaritat!

Cultura popular. La Vila de Gràcia celebra Sant Medir, la “festa més dolça de l’any”.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra