maqueta Vallcarca

Història i identitat per al futur de Vallcarca

Urbanisme. La proposta que definirà el futur urbanístic de Vallcarca potencia i millora els recursos existents al barri, especialment les infraestructures, i en preserva i impulsa la identitat i el patrimoni històric.
travessera de dalt 1

La ronda del Mig es fa més amable i segura

Mobilitat. Amb les obres de la remodelació de la travessera de Dalt entre la plaça de Lesseps i el carrer de l’Escorial, es guanya espai a les voreres i s’hi redueix el trànsit.
XXII Audiència Pública al Nois i Noies de Barcelona

Joves i infants demanen més compromís polític amb l’acollida de persones refugiades

Participació. La 22a Audiència Pública als nois i noies de Barcelona permet a alumnes de sisè de primària, secundària, batxillerat i educació especial explicar als grups municipals les seves propostes per construir una “Barcelona, ciutat refugi”.
Casa Canals-Junyer (antic Consolat Dinamarca)

Can Carol i l’antic Consolat de Dinamarca es convertiran en equipaments de Vallcarca

Nous equipaments. En els dos projectes, que es van explicar dijous als veïns i a les veïnes en una sessió informativa, s’hi pot veure com seran els futurs equipaments per dins, tot i que encara se n’estan definint els usos, amb la participació d’entitats del barri.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
Plaça de la Vila, Gràcia, Places de Gràcia

Dinamització de les places de Gràcia amb els diners del turisme

Gràcia. Part dels ingressos de la taxa turística es destinaran a mesures incloses al Pla de places de Gràcia, com ara activitats infantils i familiars i de conscienciació cívica durant l'estiu i el Nadal.
Torre de les Aigües

Aquest estiu refresqueu-vos a l’Eixample i a la Creueta del Coll!

Equipaments. Aquest estiu torna a obrir-se la platgeta de l’Eixample, on podeu fer una capbussada en plena ciutat, i el llac del parc de la Creueta del Coll, on podeu practicar activitats com el piragüisme.
impulsem_maquines

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.
20160509 Foto Façana Districte

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.
Carrers guarnits a la Festa Major de Gràcia 2015

Gràcia prepara 400 actes per celebrar el bicentenari de la festa major

Festa popular. La celebració dels 200 anys comença el 2 de maig amb una exposició a L’Envelat, mantindrà la programació central de mitjan agost i inclourà un programa d’actes que s’estendrà fins al maig del 2018.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra