Centre Esportiu de l'Espanya Industrial

L’esport, una eina per a la inclusió social de les persones refugiades

Inclusió. L’Institut Barcelona Esports posarà a disposició de persones sol·licitants d’asil 100 places d’accés gratuït als equipaments esportius.
Magic Line Sant Joan de Déu

Proposeu-vos un repte solidari, el podeu assolir en equip!

Solidaritat. S’ha obert el període d’inscripcions a la Magic Line Sant Joan de Déu, que té per objectiu recaptar fons per a les persones més vulnerables.
pistes atletisme

S’estrenen les renovades pistes d’atletisme dels CEM Can Dragó i La Mar Bella

Esports. Durant els últims mesos s'ha canviat el paviment de les pistes dels dos centres, a més de millorar-ne els voltants i d’adquirir equipament nou.
Convivim Esportivament es reforça i s'amplia aquest curs

Es destinen 2.600.000 euros a les beques per fer esport extraescolar

Esport. S’han augmentat els ajuts en 1 milió d’euros i s’han subvencionat el 100% de les sol·licituds que complien els requisits.
multiesports

L’esport, sense assetjament ni abusos sexuals

Esport. L’Ajuntament ha presentat el primer quadern pedagògic per a la prevenció de l’assetjament i abús sexual en l’àmbit esportiu que s’ha realitzat a tot Espanya.
cem-carmel

El Centre Esportiu Municipal del Carmel reobre les portes completament renovat

Equipaments. S’hi han invertit gairebé 2 milions d’euros, i ara és completament accessible i permet la pràctica esportiva a persones amb diversitat funcional.
unnamed

Commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics del 1992

Esdeveniments. La ciutat prepara actes per recordar l’esdeveniment i implicar-hi la ciutadana amb un programa viu i participatiu.
pistes atletisme

Una quinzena d’equipaments esportius municipals s’han renovat durant el 2016

Esports. S’hi han invertit 8,5 milions d’euros amb l’objectiu de garantir l’accés de la ciutadania a centres esportius de qualitat en tots els districtes de la ciutat.
Nova piscina al Turó de la Peira

Nous equipaments esportius al Turó de la Peira i la Sagrera

Equipaments. A Nou Barris ja han començat les obres d’una piscina municipal i una pista poliesportiva noves, i a Sant Andreu es construirà el triple pavelló poliesportiu Camp del Ferro.
Medalla d'Or pòstuma al mèrit esportiu a Johan Cruyff

Johan Cruyff, Medalla d’Or pòstuma al mèrit esportiu

Esports. El guardó, que s’ha entregat a la família, és un reconeixement que en distingeix la figura i l’aportació a la ciutat i l’esport.
captura-de-pantalla-2016-10-04-a-las-09-08-22

Tot a punt per a la 18a Cursa de Bombers

Esports. La Cursa de Bombers de Barcelona arrenca el seu compte enrere particular. Som a menys de quinze dies per a la celebració, el 30 d’octubre de 2016, de la 18a edició d’una de les proves de running més emblemàtiques de la capital catalana.
Cursa Mercè 2016

Castillejo i Andreu guanyen una Cursa de la Mercè molt solidària

Esports. En la 38a edició de la prova han participat 12.500 persones. Els diners recaptats es destinaran a projectes socials.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra