Els entorns de l’Hospital Clínic, més amables per als vianants

Urbanisme. Es crearà una plaça a la confluència dels carrers de Villarroel i del Rosselló, just davant de l’accés principal de l’hospital. També es renovaran les voreres i la il·luminació, i s’incrementarà el verd urbà a la zona.

La futura plaça del parc de Joan Miró serà un espai de reunió ciutadana

Urbanisme. La reurbanització de la superfície del parc s’afegeix als treballs per construir el nou centre tècnic i logístic dels serveis de neteja de l’Esquerra de l’Eixample.

La Model recorda el seu passat mirant cap al futur

Memòria. Una exposició oberta al públic repassa la memòria del centre mitjançant tretze testimonis. Fins al novembre hi haurà activitats ciutadanes, amb algunes de vinculades al procés participatiu per definir el projecte definitiu de la nova Model.

Un centre pioner de recursos LGTBI

LGTBI. Els espais i el model de gestió del centre s’han treballat de manera participativa amb les entitats LGTBI de la ciutat.

El programa Vincles per a gent gran s’estén a més barris

Gent gran. A partir del mes de juliol, aquesta iniciativa, destinada a pal·liar la solitud emocional i social de les persones més grans de 65 anys, s’ampliarà a tots els barris dels districtes de l’Eixample i Sant Martí.

El nou Mercat de Sant Antoni obrirà l’abril del 2018

Mercats. El nou mercat obrirà les portes un cop s’acabi la urbanització de l’entorn, que inclou la pacificació dels carrers de Tamarit i del Comte Borrell i la creació d’una plaça a la cruïlla.

El barri de Sant Antoni recuperarà 26.000 metres quadrats per a les persones

Espai públic. La transformació començarà el novembre amb una gran plaça a la cruïlla dels carrers Comte de Borrell i Tamarit.

Cap de setmana: Jazz, titelles i més festes majors

Oci i temps lliure. Sorpreses musicals al festival Jazzing de Sant Andreu, mostra de titelles creativa i participativa a les Roquetes… la festa popular pren força a cinc barris de la ciutat.

Així seran les Glòries

Ecologia. Consolidats els usos de gran parc verd, mobilitat sostenible, habitatge públic, escoles, equipaments culturals i reivindicació del patrimoni.

Aquest estiu refresqueu-vos a l’Eixample i a la Creueta del Coll!

Equipaments. Aquest estiu torna a obrir-se la platgeta de l’Eixample, on podeu fer una capbussada en plena ciutat, i el llac del parc de la Creueta del Coll, on podeu practicar activitats com el piragüisme.

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.

Joves i infants demanen més compromís polític amb l’acollida de persones refugiades

Participació. La 22a Audiència Pública als nois i noies de Barcelona permet a alumnes de sisè de primària, secundària, batxillerat i educació especial explicar als grups municipals les seves propostes per construir una “Barcelona, ciutat refugi”.