La Model obre les portes per no tancar-les mai més

Memòria. L’antiga presó es transforma en un espai per a l’ús de la ciutadania amb una programació estable d’activitats.

Espais per a gossos en tots els districtes

Animals. En marxa les obres a set grans àrees per a gossos, a les quals se sumen sis en fase prèvia, una en obres a Sant Martí, a més d’una ja inaugurada. Totes entraran en funcionament a la primavera.

Els entorns de l’Hospital Clínic, més amables per als vianants

Urbanisme. Es crearà una plaça a la confluència dels carrers de Villarroel i del Rosselló, just davant de l’accés principal de l’hospital. També es renovaran les voreres i la il·luminació, i s’incrementarà el verd urbà a la zona.

La futura plaça del parc de Joan Miró serà un espai de reunió ciutadana

Urbanisme. La reurbanització de la superfície del parc s’afegeix als treballs per construir el nou centre tècnic i logístic dels serveis de neteja de l’Esquerra de l’Eixample.

La Model recorda el seu passat mirant cap al futur

Memòria. Una exposició oberta al públic repassa la memòria del centre mitjançant tretze testimonis. Fins al novembre hi haurà activitats ciutadanes, amb algunes de vinculades al procés participatiu per definir el projecte definitiu de la nova Model.

Un centre pioner de recursos LGTBI

LGTBI. Els espais i el model de gestió del centre s’han treballat de manera participativa amb les entitats LGTBI de la ciutat.

En bici per la Gran Via i de la travessera de Gràcia a la Meridiana

Mobilitat. Entren en funcionament cinc nous carrils bici, dels quals destaquen el primer tram en calçada a la via de l'Eixample i el doble eix Sant Antoni Maria Claret - Indústria.

Totes les dades del 21D a la ciutat de Barcelona

Eleccions. Un total d’1.125.827 persones estan cridades a votar a favor d’una de les deu candidatures en 264 col·legis electorals.

El barri de Sant Antoni recuperarà 26.000 metres quadrats per a les persones

Espai públic. La transformació començarà el novembre amb una gran plaça a la cruïlla dels carrers Comte de Borrell i Tamarit.

Cap de setmana: Jazz, titelles i més festes majors

Oci i temps lliure. Sorpreses musicals al festival Jazzing de Sant Andreu, mostra de titelles creativa i participativa a les Roquetes… la festa popular pren força a cinc barris de la ciutat.

Així seran les Glòries

Ecologia. Consolidats els usos de gran parc verd, mobilitat sostenible, habitatge públic, escoles, equipaments culturals i reivindicació del patrimoni.

Aquest estiu refresqueu-vos a l’Eixample i a la Creueta del Coll!

Equipaments. Aquest estiu torna a obrir-se la platgeta de l’Eixample, on podeu fer una capbussada en plena ciutat, i el llac del parc de la Creueta del Coll, on podeu practicar activitats com el piragüisme.