Campillo al Congrés PGE17 1

Denúncia conjunta contra els pressupostos de l’Estat

Municipalisme. Front comú per censurar els límits al finançament local i reclamar als partits del Congrés espanyol sensibilitat municipal a l’hora de tramitar els pressupostos de l’Estat per a aquest any.
Economia3

Bizbarcelona convida emprenedors, pimes i el món de l’economia social a transformar-se

Economia. El saló professional, que se celebrarà del 31 de maig a l’1 de juny al recinte de Montjuïc, té l’objectiu de preparar empreses, emprenedors i entitats per als reptes que planteja l’economia digital.
34425124985_9a2ec1ef69_h

Coòpolis inicia l’activitat a Can Batlló amb el repte d’impulsar l’economia social

Cooperativisme. L’Ateneu Cooperatiu de Barcelona inaugura una nova oficina i materialitza la posada en marxa d’un projecte que pretén implantar en la societat un model solidari i sostenible.
IBI bis 2017

S’incrementen els ajuts per pagar l’IBI destinats a les llars amb pocs recursos

Tributs. La campanya d’aquest any, oberta fins al 30 de juny, incrementa el percentatge de les ajudes fins al 75% i apuja el límit d’ingressos anuals de la unitat familiar que dona dret a presentar la sol·licitud.
Stir it up_Grups treball (1)

Un estudi radiografia per primer cop la precarietat laboral a la ciutat

Treball. Més del 50% dels treballadors joves residents a Barcelona tenen contractes temporals.
Comerç 3

Ajuts per preservar el comerç de proximitat

Comerç. Les subvencions prioritzen la dinamització comercial, les accions formatives per als professionals, el reforç de les estructures associatives comercials i la millora de la sostenibilitat.
Foto Grup Economia Social i Solidària

Constituïda l’associació Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària

Nou model econòmic. Aquesta aliança municipal impulsarà un model socioeconòmic transformador que redueixi les desigualtats socials i territorials i procuri el benestar de les persones.
Anuncis treball

Informe sobre la situació econòmica de la ciutat

Economia. Milloren els principals indicadors, amb una reducció de l’atur i un augment de l’activitat, tot i que la qualitat de l’ocupació i els salaris segueixen sent un repte per al futur.
ajuntament-bcn-300x212

Es concreten les aportacions al Circuit de Montmeló fins al 2019

Economia. L’acord sobre els diners que l’Ajuntament hi aporta reclama també que s’hi realitzin activitats de formació, d’ocupació, d’innovació i de sostenibilitat.
Plaça Catalunya. Bus turístic.

Creix el nombre de barcelonins que demanen limitar el turisme

Turisme. El 48,9% dels veïns creuen que la ciutat ha arribat al límit de la seva capacitat, i per primer cop pràcticament superen el percentatge dels que consideren que cal seguir captant turisme (47,5%).
treball4

Més recursos per a la contractació amb finalitats socials

Economia. Aquest 2017 es destinaran almenys 9 milions d'euros per contractar centre especials de treball, empreses d'inserció social i altres entitats sense ànim de lucre.
Emprenedoria Barcelona Activa 2

Balanç del 2016 de Barcelona Activa

Economia. Barcelona Activa ha impulsat durant l’any 2016 la creació de 1.600 nous projectes de negoci a la ciutat, que es preveu que creïn prop de 3.000 llocs de feina, i ha atès més de 9.000 empreses en creixement.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra