IBI bis 2017

S’incrementen els ajuts per pagar l’IBI destinats a les llars amb pocs recursos

Tributs. La campanya d’aquest any, oberta fins al 30 de juny, incrementa el percentatge de les ajudes fins al 75% i apuja el límit d’ingressos anuals de la unitat familiar que dona dret a presentar la sol·licitud.
Stir it up_Grups treball (1)

Un estudi radiografia per primer cop la precarietat laboral a la ciutat

Treball. Més del 50% dels treballadors joves residents a Barcelona tenen contractes temporals.
Comerç 3

Ajuts per preservar el comerç de proximitat

Comerç. Les subvencions prioritzen la dinamització comercial, les accions formatives per als professionals, el reforç de les estructures associatives comercials i la millora de la sostenibilitat.
Acord SOC 1

Impuls a un model nou de polítiques actives d’ocupació

Treball. El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’entitat municipal Barcelona Activa han decidit treballar conjuntament per posar en marxa aquest any un nou model integral de polítiques actives d’ocupació a la ciutat.
Enllumenat façana

Llum verda a Barcelona Energia

Energia. L’aprovació del Plenari municipal posa en marxa la comercialitzadora d’energia elèctrica pública que satisfarà tot el consum de l’Ajuntament a partir de l’estiu del 2018 i s’obrirà a la ciutadania a la primeria del 2019.
Collboni Hong Kong 5

Aliança amb el principal agent de promoció empresarial de Hong Kong

Promoció internacional. El segon tinent d’alcaldia estreny els lligams amb la regió xinesa mitjançant la signatura d’un acord amb la principal institució oficial de promoció empresarial.
Plaça Catalunya. Bus turístic.

Creix el nombre de barcelonins que demanen limitar el turisme

Turisme. El 48,9% dels veïns creuen que la ciutat ha arribat al límit de la seva capacitat, i per primer cop pràcticament superen el percentatge dels que consideren que cal seguir captant turisme (47,5%).
treball4

Més recursos per a la contractació amb finalitats socials

Economia. Aquest 2017 es destinaran almenys 9 milions d'euros per contractar centre especials de treball, empreses d'inserció social i altres entitats sense ànim de lucre.
Emprenedoria Barcelona Activa 2

Balanç del 2016 de Barcelona Activa

Economia. Barcelona Activa ha impulsat durant l’any 2016 la creació de 1.600 nous projectes de negoci a la ciutat, que es preveu que creïn prop de 3.000 llocs de feina, i ha atès més de 9.000 empreses en creixement.
funeraria-1

Lideratge públic per uns serveis funeraris més competitius

Serveis funeraris. La creació d’una funerària pública permetria reduir-ne el preu en un 35%.
Mercat de Sant Andreu

Comença la remodelació del Mercat de Sant Andreu

Mercats. Al mes de setembre, 23 parades es traslladaran al mercat provisional que es començarà a construir al mes de maig. El nou mercat obrirà durant el primer semestre del 2019.
Contractació2

Declaració a favor d’una contractació pública responsable i sostenible

Treball. L’Ajuntament, la PIMEC i els sindicats UGT i CCOO de Catalunya subratllen la força de les licitacions públiques per aconseguir millores laborals i socials.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra