El Nadal social i sostenible es consolida a la plaça de Catalunya

Economia solidària. La tercera edició de la Fira de Consum Responsable ha tancat amb un total de 49.000 visites i 12.400 vendes.

Nova iniciativa per impulsar projectes socials i de proximitat als barris

Finançament. L’Administració pública duplicarà les aportacions ciutadanes realitzades als 24 projectes de la campanya “Conjuntament”.

Aval a les polítiques contra la precarietat salarial

Distribució salarial. Un informe sobre la situació laboral a Barcelona posa en relleu que l'any 2015 més d'un terç dels treballadors i treballadores i gairebé dues terceres parts dels joves tenia un salari, com a màxim, de mil euros.

Més protagonisme de les ciutats en la definició de la nova Europa

Economia. Collboni reclama a la UE que les àrees metropolitanes incideixin més en el disseny dels fons europeus per al desenvolupament i demana un compromís més ferm amb el Corredor Mediterrani.

La Marina té un pla!

Pla de barris. Gent de tots els veïnats de la Marina, de totes les edats i de tots els orígens es van aplegar a la plaça de la Marina durant la tarda del pregó de la festa major i de la presentació del Pla de barris.

Cultura, tecnologia i projecció internacional

Economia. Professionals de dotze països intercanvien experiències i projectes sobre indústries creatives, innovació i promoció de ciutats en dues jornades d’experts a Barcelona i Terrassa.

Millora lleugera del salari mitjà a Barcelona

Estadística. Un informe municipal indica que la mitjana salarial va incrementar-se el 2016 un 1% respecte a l'any anterior.

Contra la precarietat, ocupació de qualitat

Ocupació. Ciutat Vella estrena el primer punt de defensa de drets laborals, un espai d’assessorament i informació contra la precarietat a la feina.

El Besòs, de frontera a frontissa

Eix Besòs. El Besòs marca la seva agenda, un espai de diàleg amb 130 iniciatives sobre formació, dret a l’habitatge, accessibilitat, connectivitat i reducció de la vulnerabilitat.

Pas endavant per millorar la participació en línia

Contractació pública. Oberta la licitació per dissenyar i implementar millores al web decidim.barcelona garantint l’ús de codi obert i amb clàusules de contractació responsable.

L’aposta per l’economia digital es consolida

Innovació. L'economia digital és un sector estratègic per generar llocs de treball de qualitat i per reduir la bretxa digital encara existent.

Un acord que consolida Barcelona com a ciutat digital internacional

Economia. L’Ajuntament i Fira de Barcelona segellen un marc estable de col·laboració per difondre al món l’aposta per l’economia digital i l’atracció d’empreses tecnològiques i d’innovació.