Mural "Som la Marina"

La Marina té un pla!

Pla de barris. Gent de tots els veïnats de la Marina, de totes les edats i de tots els orígens es van aplegar a la plaça de la Marina durant la tarda del pregó de la Festa Major i presentació del Pla del barri.
MFBCN i Sonar

Cultura, tecnologia i projecció internacional

Economia. Professionals de dotze països intercanvien experiències i projectes sobre indústries creatives, innovació i promoció de ciutats en dues jornades d’experts a Barcelona i Terrassa.
MediaTIC, incubadora

Una incubadora d’empreses per consolidar l’economia del futur de Barcelona

Barcelona Activa. Barcelona Activa posa en marxa la Incubadora MediaTIC, que impulsarà una vintena d’empreses d’impacte tecnològic alt amb projectes aplicats a la robòtica, la intel·ligència artificial i la nanotecnologia.
Barri El Besòs i El Maresme

Més i millor comerç de proximitat al Besòs i el Maresme

Comerç. Acord amb els comerciants del barri per fer una fira de comerç al carrer, una nova edició de Tastatapes i millores en senyalització, accessos i eficiència energètica.
impulsem_maquines

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.
mercat sants

La Xarxa de Mercats Verds s’amplia

Comerç de proximitat. El Mercat de Sants s’afegeix als centres que tenen com a objectiu promoure la sostenibilitat mediambiental i una alimentació saludable.
Casa Oficis BARRIS DIGITALS 2016-2017 presentació

L’aposta per l’economia digital es consolida

Innovació. L'economia digital és un sector estratègic per generar llocs de treball de qualitat i per reduir la bretxa digital encara existent.
Firma acord Fira i IMI

Un acord que consolida Barcelona com a ciutat digital internacional

Economia. L’Ajuntament i Fira de Barcelona segellen un marc estable de col·laboració per difondre al món l’aposta per l’economia digital i l’atracció d’empreses tecnològiques i d’innovació.
DX3A2509

Guardó a la transparència i la gestió eficient

Gestió pública. L’Ajuntament rep el premi Ferran Termes perquè aplica de forma pionera un model de càlcul que detalla amb claredat el cost real de tots els serveis municipals.
Façana Ajuntament

Què fan les ciutats europees per ser més transparents?

Finances públiques. Trobada a Barcelona de vuit ciutats per afrontar la gentrificació i afavorir el control ciutadà dels comptes municipals.
events_imageok

Mercabarna serà la seu del congrés de la Unió Mundial de Mercats el 2018

Mercats. El certamen reunirà delegats d’una trentena de països i se centrarà a analitzar el futur dels mercats i la seva responsabilitat davant el malbaratament alimentari.
Campillo al Congrés PGE17 1

Denúncia conjunta contra els pressupostos de l’Estat

Municipalisme. Front comú per censurar els límits al finançament local i reclamar als partits del Congrés espanyol sensibilitat municipal a l’hora de tramitar els pressupostos de l’Estat per a aquest any.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra