Totes les dades del 21-D a la ciutat de Barcelona

Eleccions. Un total d'1.125.827 persones estan cridades a votar una de les deu candidatures en 264 col·legis electorals.

Comencen les obres de reurbanització de la plaça d’Hilari Salvadó

Urbanisme. El projecte renovarà l’espai i el dinamitzarà perquè el veïnat l’utilitzi més, i farà més visible la memòria de l’últim alcalde de la Barcelona republicana.

Pas endavant cap a una Boqueria més còmoda per al veïnat

Mercats. S’ha enderrocat una illa de parades del mercat per esponjar-ne els espais, i durant els propers mesos s’alliberaran diferents zones del recinte per eixamplar-ne els passadissos i facilitar-hi el pas dels clients.

Cap de setmana: Festa cultural al Raval, “Oceans” i diversió per als més menuts

Temps lliure. Un seguit d’activitats culturals i socials al districte de Ciutat Vella fan protagonista la mirada de gènere, una exposició descobreix imatges inèdites del fons marí i dos festivals acosten el cinema i les arts escèniques als infants.

Prop de mil persones ateses als estands de la Mercè Antimasclista

Barcelona antimasclista. Durant les quatre nits de la Mercè, tres estands dedicats a la lluita contra la violència masclista han donat atenció en zones concorregudes d’oci nocturn de la ciutat.

La Rambla, una transformació social i des de la proximitat

Espai públic. L'equip interdisciplinari km-ZERO, en cooperació amb el veïnat, la repensarà per recuperar-hi la vida comunitària i veïnal.

Quin zoo volen els nois i les noies de la ciutat?

Participació. Un miler d’infants i adolescents es troben al Zoo de Barcelona per treballar i pensar el futur del parc, una tasca que durarà tot el curs i culminarà amb unes conclusions que entregaran a l’alcaldessa al maig.

Acció jurídica per impedir l’especulació immobiliària a l’àrea de Sant Ramon i Robador

Urbanisme. L’Ajuntament, que vol afavorir el dret a un habitatge digne i adequat, es reserva l’opció prioritària d’adquirir 47 noves finques si els seus propietaris decideixen vendre-les.

Recuperem la cooperativa Segle XX per al veïnat

Equipaments. L’Ajuntament expropia l’edifici de l’antiga cooperativa de la Barceloneta per convertir-lo en un equipament per al barri.

Cap de setmana: Jazz, titelles i més festes majors

Oci i temps lliure. Sorpreses musicals al festival Jazzing de Sant Andreu, mostra de titelles creativa i participativa a les Roquetes… la festa popular pren força a cinc barris de la ciutat.

No és no: la Mercè és antimasclista

Barcelona antimasclista. Tres estands romandran oberts durant les nits de la Mercè per donar informació, assessorament i atenció contra la violència masclista.
segways

Rutes limitades per als ‘segways’ d’ús comercial a Ciutat Vella

Mobilitat. Els vehicles per a mobilitat personal d’ús comercial hauran de limitar la circulació a dues rutes establertes a Ciutat Vella.