Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
Princesa-49 (1)800x680

Ciutat Vella inicia el seu primer projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús

Habitatge. L’edifici, situat al carrer de la Princesa, 49, el gestionarà la cooperativa Sostre Cívic i tindrà cinc pisos nous en aquest règim de tinença que impulsa el Govern municipal per fomentar la propietat col·lectiva.
Mercat del Born, Born. Memòries d'un mercat, Exposició

Una exposició per reivindicar la memòria del Mercat del Born

Memòria. “Born. Memòria d’un mercat” és alhora un repàs de la història i l’activitat del mercat i una crida a la ciutadania perquè hi contribueixi amb records, vivències i imatges.
Apadrina-el-teu-equipament-2017

Equipaments culturals i escoles del Raval treballen conjuntament

Educació. El projecte “Apadrina el teu equipament” arriba a la quarta edició creant vincles culturals i educatius entre l’alumnat i espais com el Macba, el Liceu o la Filmoteca.
Ciutat Vella 3

Més i millors relacions veïnals a Ciutat Vella

Convivència. El Pla de veïnatge ha de permetre millorar les condicions de vida del districte i garantir-hi l’equilibri entre la vida veïnal i altres usos dels carrers.
Audiència Pública Gràcia

L’Audiència Pública als nois i les noies de Barcelona entra en la fase final

Participació. Abans de l’acte conjunt del 23 de maig, l’alumnat dels districtes participants llegeix als regidors i les regidores les seves propostes d’accions als barris per acollir les persones refugiades.
Noves-Famílies-programa-d’acompanyament-a-la-reagrupació-familiar

El reagrupament familiar reforça l’arrelament als barris

Diversitat. En el darrer any el programa Noves Famílies ha atès 2.266 nuclis familiars, principalment de persones procedents del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh, el Nepal, les Filipines i la Xina.
borsí

Un pla per al veïnat i contra la gentrificació

Ciutat Vella. La recuperació del Borsí i de Can Seixanta, l’habilitació de nous usos al Moll de la Fusta i unes polítiques d’habitatge específiques són mesures destacades del Pla de barris per al Raval sud i el Gòtic sud.
Teatre Arnau

Els futurs usos del Teatre Arnau, definits en un procés participatiu

Participació. El teatre del Paral·lel fusionarà les arts escèniques multidisciplinàries amb la recuperació de la memòria i el treball comunitari.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
Mercat de la Boqueria

Recuperem l’essència del Mercat de la Boqueria

Mercats. Un total de 29 accions per fer que el mercat més emblemàtic de la ciutat sigui de proximitat i per al veïnat.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra