fm_casc_antic_1_800x500

Cap de setmana: El nucli antic i la Marina reben l’estiu amb la festa major!

Festes populars. Festa grossa al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. L’arribada de l’estiu coincideix amb la festa major del nucli antic i també del barri de la Marina, que tenen com a primera cita destacada una gran revetlla popular.
Patrulla mixta - Àlex Palau (2) ok mr_bis

Treballar plegats per augmentar l’eficiència

Seguretat. L’Oficina Conjunta de Recepció de Denúncies (OCD), la primera a la ciutat atesa per agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d’Esquadra, inicia l’horari d’estiu.
impulsem_maquines

Dues línies d’ajuts per activar l’economia social i el teixit productiu als barris

Economia. Les subvencions preveuen impulsar prop de 150 projectes amb visió social que ajudin a transformar l’entorn, redueixin les desigualtats socials i territorials i generin ocupació estable i de qualitat.
XXII Audiència Pública al Nois i Noies de Barcelona

Joves i infants demanen més compromís polític amb l’acollida de persones refugiades

Participació. La 22a Audiència Pública als nois i noies de Barcelona permet a alumnes de sisè de primària, secundària, batxillerat i educació especial explicar als grups municipals les seves propostes per construir una “Barcelona, ciutat refugi”.
20170505_E_ElBorsí_mitjans (12)

El Borsí ja és del barri

Barri Gòtic. Els veïns del Gòtic “prenen possessió” de l’edifici, que serà la seu d’una biblioteca i d’un espai veïnal.
carrer comerç

El carrer del Comerç estrenarà imatge a l’octubre

Urbanisme. La reurbanització d’un tram de la via pretén que l’entorn esdevingui una zona de passeig i d’esbarjo un cop s’acabin les obres, durant el darrer trimestre d’aquest any.
Inauguració edifici nou Hospital del Mar

Setze mil metres quadrats per enfortir la sanitat pública

Salut. S’inaugura un nou bloc a l’Hospital del Mar amb prop de 16.000 metres quadrats per oferir-hi serveis d’oncologia, urgències, cirurgia, obstetrícia i ginecologia.
170602_E_SorollCiutatVella_008

D’on ve el soroll a Ciutat Vella i com podem posar-hi remei

Urbanisme. Salut Pública detalla les principals fonts de soroll excessiu sobre les quals cal incidir: els pisos turístics, el model d’oci nocturn basat en la festa de baix cost, els esdeveniments al carrer i les brigades de neteja.
ciutat vella, barri gòtic, història, plaques, auca,

Cap a un nou pla d’usos perquè el veïnat no hagi de marxar del barri

Ciutat Vella. La manca de serveis per al veïnat i la baixa qualitat constructiva dels edificis implicarà buscar solucions, cas per cas, i definir usos que no generin problemes a la convivència.
20160509 Foto Façana Districte

Els districtes es reforcen com a espais de participació descentralitzada

Participació. La Direcció de Democràcia Activa i Descentralització crea una nova figura dins l’estructura municipal: la persona responsable de Democràcia Activa que treballarà al territori per facilitar el paper actiu de tota la ciutadania.
Via Laietana

Pacificació i reivindicació de la memòria a la via Laietana

Ciutat Vella. La mesura inclou actuacions de reforma i manteniment de la via pública i de recuperació de la memòria històrica relacionada tant amb la construcció d’aquesta avinguda com amb alguns dels seus punts emblemàtics.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra