Memòria per les Cases Barates del Bon Pastor

Cultura. L’illa de Cases Barates del Bon Pastor es convertirà en un nou equipament per al barri i en un espai museu que permeti explicar com ha evolucionat l’habitatge públic a Barcelona.

Cap de setmana: Festa cultural al Raval, “Oceans” i diversió per als més menuts

Temps lliure. Un seguit d’activitats culturals i socials al districte de Ciutat Vella fan protagonista la mirada de gènere, una exposició descobreix imatges inèdites del fons marí i dos festivals acosten el cinema i les arts escèniques als infants.

Cap de setmana: el futur del planeta, música basca i mostra de vins i caves

Oci. "Després de la fi del món" aborda la crisi del canvi climàtic, el festival Euskal Herria Sona programa concerts i pretén reforçar els lligams entre la música basca i catalana i una fira porta a l'Arc de Triomf la cultura del vi.

Cap de setmana: Festes majors, Dia Nacional d’Hondures i 9a edició del Dia del Brasil

Temps lliure. Diversos barris de la ciutat, de festa major. La comunitat hondurenya celebra el dia nacional i torna el festival Dia del Brasil, que viurà la 9a edició.

El cicle Música als Parcs tanca edició amb xifres rècord

Música. El soul de Monica Green acomiada avui la 22a edició del cicle Música als Parcs.

Un nou espai cultural a Montjuïc

Equipaments. La meitat de la superfície del Palau Victòria Eugènia es destinarà a grans exposicions temporals, i es reforçarà així l’oferta artística de la ciutat.

Cap de setmana: jocs de taula, cinema de terror i passejada per Montjuïc

Temps lliure. Jocs tradicionals, de simulació històrica i rol a la Fabra i Coats, les pel·lícules més terrorífiques al Centre Cívic Cotxeres de Sants i un trajecte matinal a peu que comença i acaba als jardins de les Tres Xemeneies.

Cap de setmana: Dia Mundial de les Ciutats, art mediambiental i jornada inclusiva

Temps lliure. Activitats i tallers oberts sobre el tema “ciutats obertes, governs innovadors”; la força de l’art per protegir el medi ambient i trobada reivindicativa per normalitzar la discapacitat física i psíquica a l’esport.

Cap de setmana: Un Dia de Nassos, Museu del Disseny i Caminada Internacional

Temps lliure. Festa solidària organitzada pels Pallapupas, jornada familiar “Disseny en família” i proposta per caminar durant dos dies per Barcelona.

Una app per descobrir la Barcelona novel·lada

Cultura. L'aplicació Literapolisbcn planteja gimcanes literàries per fomentar la lectura i el coneixement de la ciutat, especialment entre el públic adolescent.

El viatge del Grec comença bé

Cultura. El popular festival d'estiu, que ha partit de la idea de la cultura com a aventura i de la volta al món, ha ofert 102 espectacles a més de 120.000 espectadors.

Cap de setmana: Festa Nacional de Colòmbia, trobada gegantera i record de Barcelona ’92

Temps lliure. La cultura popular colombiana s'estén pel parc del Fòrum, els Gegants de Sant Jaume organitzen una cercavila al barri Gòtic i una exposició amb 120 fotografies rememora la passió olímpica de fa 25 anys.