MariaCanals_1

Cap de setmana: Cita amb la música, l’educació i l’aigua!

Música. El Concurs Internacional de Música Maria Canals instal·la pianos en diversos punts de la ciutat per celebrar el començament de la 63a edició del certamen.
Ajuntament

Viatge a Hong Kong i Shenzen per atreure inversions i empreses xineses

Promoció internacional. Una delegació institucional encapçalada per Jaume Collboni comença una visita econòmica i cultural a la Xina per reforçar la promoció internacional de Barcelona.
Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc. Foto: Carme Garcia

Més de 630.000 documents patrimonials, a l’abast de tothom

Innovació. L’Icub ha digitalitzat 633.750 documents conservats a les col·leccions dels museus municipals per fer-los accessibles a la ciutadania de manera gratuïta i il·limitada.
Teatre Arnau

Els futurs usos del Teatre Arnau, definits en un procés participatiu

Participació. El teatre del Paral·lel fusionarà les arts escèniques multidisciplinàries amb la recuperació de la memòria i el treball comunitari.
Mobile Week

Debats i creacions artístiques per reflexionar sobre l’impacte del món digital

Tecnologia. Deu artistes joves han fet creacions artístiques als deu districtes de Barcelona per mostrar la seva visió sobre la digitalització i el poder transformador de les noves tecnologies.
diada castellera sta eulaIia 17

Un 25% d’ajuts municipals més per a les colles castelleres de la ciutat

Cultura popular. Amb aquest augment, l’Icub passarà a invertir 201.000 euros en les colles castelleres.
Cesc Casadesús, Jaume Collboni, Grec 2017

Comença l’etapa Casadesús al Grec

Grec. El nou director, Cesc Casadesús, vol que el festival s’internacionalitzi, descobreixi i potenciï el talent local i ampliï la base social de públic.
Gràcia

Gràcia impulsa un curs per potenciar la gestió cultural professionalitzada

Cultura. La iniciativa formativa, a la qual s’han apuntat prop de vint entitats culturals, pretén fomentar les bones pràctiques i possibilitar un espai relacional d’intercanvi.
Apadrina-el-teu-equipament-2017

Equipaments culturals i escoles del Raval treballen conjuntament

Educació. El projecte “Apadrina el teu equipament” arriba a la quarta edició creant vincles culturals i educatius entre l’alumnat i espais com el Macba, el Liceu o la Filmoteca.
Premis Ciutat BCN 1

Defensa del valor integrador de la cultura en l’entrega dels Ciutat de Barcelona

Cultura. Els guardonats han rebut els premis en una cerimònia al Saló de Cent de l’Ajuntament que ha servit per reforçar el compromís de Barcelona amb els valors de la cultura.
Homenatge Muriel Casals

Emotiu record i reconeixement a Muriel Casals

Municipal. “Ens ha transmès l’exemple de la seva manera de fer política, una excepcional i valuosa combinació de fortalesa, respecte, ètica i capacitat d'escoltar”, ha assenyalat l’alcaldessa, Ada Colau, en l’acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Ciutat.
prego2

Els nens i nenes de la ciutat demanen acollir les persones refugiades

Santa Eulàlia. L’alumnat participant en l’elaboració del pregó dels infants de les Festes de Santa Eulàlia ha llegit les seves propostes per fer de Barcelona una ciutat acollidora.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra