La memòria de les víctimes de l’horror

Memòria. Dues activitats per al Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust recordaran, a Barcelona, totes les persones que van viure l'horror nazi.

Reconeixement al valor del periodisme social i de qualitat

Comunicació. Els premis Montserrat Roig 2017 reconeixeran treballs periodístics, de comunicació i d’investigació que hagin contribuït a visibilitzar i divulgar la realitat social barcelonina.

El Nadal social i sostenible es consolida a la plaça de Catalunya

Economia solidària. La tercera edició de la Fira de Consum Responsable ha tancat amb un total de 49.000 visites i 12.400 vendes.

Un Nadal participatiu, social i sostenible arriba a la plaça de Catalunya

Economia solidària. La Fira de Consum Responsable s’instal·la per tercer any consecutiu a la plaça de Catalunya per promoure un model econòmic sostenible i de proximitat.

Cap de setmana: El record d’Hipercor, circ i teatre i solidaritat amb els infants malalts

Temps lliure. S’inaugura una exposició per commemorar l’atemptat, l’Ateneu Popular 9 Barris presenta una crítica àcida de la societat actual i “Posa’t la gorra” promou la igualtat de drets dels nens i les nenes amb càncer i les seves famílies.

Viu el teu Nadal a Barcelona!

Festa popular. L’encesa de l’enllumenat nadalenc marca l’inici d’unes festes de fires tradicionals, pessebres, activitats culturals, participatives i socials al centre i als barris i la promoció del comerç de proximitat i del consum ecològic i solidari.

Cap de setmana: Els Tres Tombs de Sant Antoni, una festa rumbera i un festival audiovisual jove

Temps lliure. Arriba la cavalcada per beneir animals més antiga de la ciutat, el Raval homenatja la rumba catalana i el festival Reteena s’acaba a la Fabra i Coats amb tallers i activitats per a nois i noies.

Cavalcada de Reis 2018: consulta les afectacions de la mobilitat

Cavalcada. A partir de les 16.00 hores es prohibirà la circulació de vehicles amb un pes superior als 3.500 quilograms, i a partir de les 17.00 hores es restringirà el trànsit a les vies del recorregut.

Cap de setmana: La Ciutat dels Somnis, la Cursa dels Nassos i la Fàbrica dels Reis d’Orient

Temps lliure. Propostes lúdiques perquè els infants descobreixin les professions i els oficis i visquin la màgia dels Reis d’Orient, i l’última activitat esportiva de l’any, que combina esport i diversió.

Cap de setmana: Nadal familiar a la plaça de Catalunya, consum responsable i record a Montserrat Roig

Temps lliure. El centre de la ciutat es converteix en un espai per a les famílies i de divulgació de l'economia social, i El Born Centre de Cultura i Memòria rememora el llegat de la reconeguda escriptora i periodista.

La Carassa de Nadal, el sarraí que escup caramels a la Fira de Santa Llúcia

La figura es deixa veure únicament els caps de setmana de desembre, abans de Nadal, a la Fira de Santa Llúcia. Voleu saber quan sortirà aquest any?

Memòria per les Cases Barates del Bon Pastor

Cultura. L’illa de Cases Barates del Bon Pastor es convertirà en un nou equipament per al barri i en un espai museu que permeti explicar com ha evolucionat l’habitatge públic a Barcelona.