7772184860_87f1cb197c_k-1024x680

Cap de setmana: Traca final de la Festa Major de la Sagrada Família!

Festes i cultura. Els veïns del barri de la Sagrada Família han preparat una trentena d’activitats de tot tipus i per a tots els públics per acomiadar la festa major.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
sant jordi

Cap de setmana: Llibres, roses i solidaritat!

Festes i cultura. La Diada de Sant Jordi aquest cap de setmana comparteix protagonisme amb la celebració de la Primavera Republicana i la jornada de la Marxa per la Ciència.
santjordi

Un Sant Jordi ple de llibres, roses i festa al carrer per a tothom

Tradicions. La Diada de Sant Jordi farà que els carrers s’omplin de flors i llibres en una festa ciutadana. Aquest any hi haurà prop de cinc mil parades de llibres i de roses.
Dia del Poble Gitano 2015

Cap de setmana: Cita amb el poble gitano i la literatura infantil!

Festes i cultura. La ciutat mostrarà la riquesa cultural romaní amb actes institucionals i festius durant la celebració del Dia Internacional del Poble Gitano.
Associa't a la festa, Festes de la Mercè 2016, Plaça Catalunya 25.09.2016 Foto Robert Ramos

L’Associa’t a la Festa 2017 comença a recollir propostes d’activitats

Participació. Les associacions de la ciutat ja poden oferir tallers, jocs, actuacions i altres activitats lúdiques, festives i participatives que es puguin desenvolupar a la plaça de Catalunya en el marc de les Festes de la Mercè.
Carrers guarnits a la Festa Major de Gràcia 2015

Gràcia prepara 400 actes per celebrar el bicentenari de la festa major

Festa popular. La celebració dels 200 anys comença el 2 de maig amb una exposició a L’Envelat, mantindrà la programació central de mitjan agost i inclourà un programa d’actes que s’estendrà fins al maig del 2018.
El públic mira llibres a les parades de la Fira del llibre d'ocasió.

Pla d’acció per reforçar el sector del llibre i promoure la lectura

Cultura. La mesura de govern sobre el sector editorial preveu posar en marxa la creació de la Casa de les Lletres amb la voluntat que esdevingui un espai de referència per al món cultural.
gulnar1-bn740

“No volia que les meves filles creixessin sota les bombes”

Entrevista. Parlem amb Gulnar Hajo, escriptora i dibuixant siriana exiliada a Istanbul. Ha estat la il·lustradora convidada a l’edició d’enguany del festival literari per a infants i joves Món Llibre.
8abril

Proposició perquè la història del poble gitano s’estudiï a l’escola

Diversitat. La moció, que es portarà al Plenari del mes de maig, forma part de les accions vinculades al pla contra l’antigitanisme que s’està redactant en col·laboració amb les entitats gitanes de la ciutat.
Exposició "Això em va passar" al Born Centre de Cultura i Memòria, dins el cicle Evocacions de la ruïna.

Revocada la Medalla d’Or de la Ciutat a l’ex-ministre franquista Rodolfo Martín Villa

Reconeixement. El Ple atorga medalles a la Fundació Festa Major de Gràcia; a Paco Camarasa, impulsor i prescriptor de novel·la negra; a l’activista cultural Jordi Joan Alsina, i al restaurant Els Quatre Gats.
Collboni Hong Kong 5

Aliança amb el principal agent de promoció empresarial de Hong Kong

Promoció internacional. El segon tinent d’alcaldia estreny els lligams amb la regió xinesa mitjançant la signatura d’un acord amb la principal institució oficial de promoció empresarial.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra