fm_casc_antic_1_800x500

Cap de setmana: El nucli antic i la Marina reben l’estiu amb la festa major!

Festes populars. Festa grossa al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. L’arribada de l’estiu coincideix amb la festa major del nucli antic i també del barri de la Marina, que tenen com a primera cita destacada una gran revetlla popular.
Corpus. Seguici popular

Cap de setmana: Els gegants i les bèsties envaeixen el centre de la ciutat!

Festes. La processó festiva de diumenge és el moment culminant de la festivitat de Corpus. Cap dels elements del Seguici Popular de Barcelona es perdrà aquesta desfilada, que té prop de set segles d’història.
Arxiu Històric

Homenatge als arxius com a protectors de la memòria

Cultura. A partir del 8 de juny, l’Arxiu Municipal de Barcelona organitza exposicions, tallers, visites comentades, jornades de portes obertes i taules rodones.
ICUB_Festa_Ciencia_2016 (2)

Cap de setmana: Festa de la Ciència, un laboratori científic a l’aire lliure!

Festes. L’onzena edició de la Festa de la Ciència transformarà el parc de la Ciutadella en un laboratori científic amb més d’un centenar d’activitats com tallers, experiments, narració de contes, xerrades i espectacles musicals.
Gunnar Knechtel Photography, España, Barcelona, ICUB. Nit dels Museus. Barcelona 2014. Vía Sepulcral Romana. Fotografiada el 17.05.2014 para ICUB.

Cap de setmana: Més de vuitanta museus il·luminen la nit amb cultura!

Cultura. La Nit dels Museus creix enguany amb nous espais i inclou una setena ruta temàtica. Un total de 87 equipaments culturals obren les portes fins a la una de la matinada i conviden els visitants a conèixer gratuïtament les seves col·leccions.
1_FM-Nou-Barris

Cap de setmana: Esclat de festes majors als barris!

Cultura popular. Els carrers i les places de Nou Barris s’ompliran d’activitats per celebrar la festa major del districte durant un cap de setmana en què també estaran de celebració els barris del Guinardó, el Bon Pastor, Navas i Porta.
MFBCN i Sonar

Barcelona i París, unides pel moviment ‘maker’

Tecnologia. París serà la ciutat convidada a la Maker Faire de Barcelona al 2018.
MFBCN i Sonar

El moviment ‘maker’ conquereix Montjuïc

Tecnologia. Innovadors digitals locals i internacionals compartiran coneixement i talent amb la ciutadania a través d’exposicions, de tallers i demostracions interactives.
joves leiva foto exterior

Nou equipament per als adolescents i joves d’Hostafrancs

Joves. L’espai 12@16, habilitat als baixos d’un edifici del carrer de Leiva, disposarà de 200 metres quadrats polivalents i permetrà donar resposta a una demanda del veïnat del districte de Sants-Montjuïc.
Nit dels Museus

Més de 175.000 persones participen en la Nit dels Museus

Cultura. El Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Recinte Modernista de Sant Pau, el Macba, i CosmoCaixa es troben entre els espais més visitats en la desena edició d’aquest esdeveniment.
Nit Museus 3

Els museus tornen a obrir les portes de nit el 20 de maig

Equipaments culturals. La Nit dels Museus arriba a la desena edició amb 87 espais participants, més de 60 exposicions temporals i col·leccions permanents obertes als visitants i la proposta de set rutes geogràfiques.
#PremisQD2017

Idees noves per a una democràcia millor

Participació. Els projectes guardonats amb els Premis a la Qualitat Democràtica proposen iniciatives impulsades per la ciutadania que permeten coproduir polítiques públiques.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra