Cap de setmana: Festes majors, Dia Nacional d’Hondures i 9a edició del Dia del Brasil

Temps lliure. Diversos barris de la ciutat, de festa major. La comunitat hondurenya celebra el dia nacional i torna el festival Dia del Brasil, que viurà la 9a edició.

El cicle Música als Parcs tanca edició amb xifres rècord

Música. El soul de Monica Green acomiada avui la 22a edició del cicle Música als Parcs.

Un nou espai cultural a Montjuïc

Equipaments. La meitat de la superfície del Palau Victòria Eugènia es destinarà a grans exposicions temporals, i es reforçarà així l’oferta artística de la ciutat.

Tota una plaça per gaudir en família dels valors comunitaris

Participació. Durant la Mercè, les associacions de la ciutat compartiran els seus valors transformadors i ompliran la plaça de Catalunya d’espectacles, jocs, tallers, teatre, arts plàstiques, música en viu i exposicions.

Cap de setmana: Comiat de l’Escola Massana, festes majors i pintura sobre la dona

Temps lliure. El centre d'art i disseny diu adeu a l'antic Hospital de la Santa Creu, el Raval i el Poble-sec estan de festa major i la pintora Paula Rego reflexiona sobre feminisme i revolta social.

Cap de setmana: Quan el sol s’amaga, surt el cinema a la fresca!

Cinema. A l’estiu, les sales de cinema són a l’aire lliure. A partir d’aquesta setmana es pot gaudir de pel·lícules de qualitat amb els cicles de Cinema Lliure a la Platja i el de cinema a la fresca de la Sala Montjuïc.

Una app per descobrir la Barcelona novel·lada

Cultura. L'aplicació Literapolisbcn planteja gimcanes literàries per fomentar la lectura i el coneixement de la ciutat, especialment entre el públic adolescent.

El viatge del Grec comença bé

Cultura. El popular festival d'estiu, que ha partit de la idea de la cultura com a aventura i de la volta al món, ha ofert 102 espectacles a més de 120.000 espectadors.

Cap de setmana: Festa Nacional de Colòmbia, trobada gegantera i record de Barcelona ’92

Temps lliure. La cultura popular colombiana s'estén pel parc del Fòrum, els Gegants de Sant Jaume organitzen una cercavila al barri Gòtic i una exposició amb 120 fotografies rememora la passió olímpica de fa 25 anys.

La Mercè 2017 ja té pregonera i cartell!

Festa major. La festa major, que estrenarà dos nous espais a Sant Martí i Nou Barris i que té un cartell dissenyat per Javier Mariscal, s'obrirà amb el pregó de la filòsofa Marina Garcés.

Cap de setmana: Cinema a la fresca, banys al parc i el passat de Can Batlló

Temps lliure. Un cicle de pel·lícules de ciència-ficció al Canòdrom, una remullada al llac del parc de la Creueta del Coll i una recreació històrica sobre l'antiga fàbrica són algunes opcions de lleure per a aquest cap de setmana.

Cap de setmana: El nucli antic i la Marina reben l’estiu amb la festa major!

Festes populars. Festa grossa al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. L’arribada de l’estiu coincideix amb la festa major del nucli antic i també del barri de la Marina, que tenen com a primera cita destacada una gran revetlla popular.