ICUB_Festa_Ciencia_2016 (2)

Cap de setmana: Festa de la Ciència, un laboratori científic a l’aire lliure!

Festes. L’onzena edició de la Festa de la Ciència transformarà el parc de la Ciutadella en un laboratori científic amb més d’un centenar d’activitats com tallers, experiments, narració de contes, xerrades i espectacles musicals.
Gunnar Knechtel Photography, España, Barcelona, ICUB. Nit dels Museus. Barcelona 2014. Vía Sepulcral Romana. Fotografiada el 17.05.2014 para ICUB.

Cap de setmana: Més de vuitanta museus il·luminen la nit amb cultura!

Cultura. La Nit dels Museus creix enguany amb nous espais i inclou una setena ruta temàtica. Un total de 87 equipaments culturals obren les portes fins a la una de la matinada i conviden els visitants a conèixer gratuïtament les seves col·leccions.
1_FM-Nou-Barris

Cap de setmana: Esclat de festes majors als barris!

Cultura popular. Els carrers i les places de Nou Barris s’ompliran d’activitats per celebrar la festa major del districte durant un cap de setmana en què també estaran de celebració els barris del Guinardó, el Bon Pastor, Navas i Porta.
Verdaguer

Barcelona i Folgueroles s’uneixen per celebrar la Festa Verdaguer 2017

Cultura. Una trentena d’actes literaris i culturals, que començaran a celebrar-se el 18 de maig i duraran un mes, serviran per recordar conjuntament el poeta en el 50è aniversari de la seva Casa Museu.
Carrers guarnits a la Festa Major de Gràcia 2015

Gràcia prepara 400 actes per celebrar el bicentenari de la festa major

Festa popular. La celebració dels 200 anys comença el 2 de maig amb una exposició a L’Envelat, mantindrà la programació central de mitjan agost i inclourà un programa d’actes que s’estendrà fins al maig del 2018.
El públic mira llibres a les parades de la Fira del llibre d'ocasió.

Pla d’acció per reforçar el sector del llibre i promoure la lectura

Cultura. La mesura de govern sobre el sector editorial preveu posar en marxa la creació de la Casa de les Lletres amb la voluntat que esdevingui un espai de referència per al món cultural.
Nit dels Museus

Més de 175.000 persones participen en la Nit dels Museus

Cultura. El Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Recinte Modernista de Sant Pau, el Macba, i CosmoCaixa es troben entre els espais més visitats en la desena edició d’aquest esdeveniment.
Nit Museus 3

Els museus tornen a obrir les portes de nit el 20 de maig

Equipaments culturals. La Nit dels Museus arriba a la desena edició amb 87 espais participants, més de 60 exposicions temporals i col·leccions permanents obertes als visitants i la proposta de set rutes geogràfiques.
#PremisQD2017

Idees noves per a una democràcia millor

Participació. Els projectes guardonats amb els Premis a la Qualitat Democràtica proposen iniciatives impulsades per la ciutadania que permeten coproduir polítiques públiques.
7772184860_87f1cb197c_k-1024x680

Cap de setmana: Traca final de la Festa Major de la Sagrada Família!

Festes i cultura. Els veïns del barri de la Sagrada Família han preparat una trentena d’activitats de tot tipus i per a tots els públics per acomiadar la festa major.
Jaume Collboni BCN Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris

Cultura. El projecte Barcelona Districte Cultural oferirà aquest any dues edicions (al maig-juny i a la tardor), inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions i implicarà 13 centres culturals de proximitat.
sant jordi

Cap de setmana: Llibres, roses i solidaritat!

Festes i cultura. La Diada de Sant Jordi aquest cap de setmana comparteix protagonisme amb la celebració de la Primavera Republicana i la jornada de la Marxa per la Ciència.
banner_meet
banner-newsletter-noticies_CA
banner-barcelonapostguerra