Què pots fer a Nou Barris del 26 de gener a l'1 de febrer?

La fira d'entitats formatives Cursa't marca l'inici d'una nova agenda setmanal del districte, que inclou un cap de setmana ple de concerts i activitats infantils

25/01/2024 17:15 h

Districte Nou Barris

Fa pocs dies que Nou Barris, per si no us n’havíeu assabentat, ha complert 40 anys des de la seva creació com a districte, però lluny de patir la temuda crisi dels 40, ens consta que està més actiu i animat que mai. En tenim una bona mostra en aquesta nova agenda setmanal, que ens dona les claus per gaudir com cal de l’imminent cap de setmana. Fins diumenge hi trobem nombrosos concerts, des de propostes assossegades com la d’un nou concert del cicle Música Z, que s’estrena divendres a Can Verdaguer amb el duet de cantautors Nota de Pas, a d’altres més rockeres que trobem divendres al Casal de Joves Guineueta, dissabte a l’Espai Jove Les Basses, i tots dos dies a l’Ateneu Popular 9 Barris, que acull una nova edició del festival de hardcore Can’t Keep Us Down.

Altres plans que us permetran recarregar piles com és degut abans d’afrontar el temut dilluns són el vespre de monòlegs que us proposa el Centre Cívic Torre Llobeta per divendres, la mostra cultural hondurenya que dissabte omplirà de música, gastronomia i artesania típiques d’aquest país el Casal de Barri Prosperitat, o la ballada de sardanes de diumenge al parc de la Guineueta (foto), amb trobada de sardanistes veterans. I si sou joves i busqueu formació per a l’àmbit laboral, abans de tot això cal que us reserveu el divendres al matí per acostar-vos a l’Espai Jove Les Basses, on s’hi celebrarà una nova edició de la fira d’entitats formatives “Cursa’t”.

El PDF que us espera sota aquestes línies és també ric en activitats mediambientals del Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, amb rutes guiades dissabte i tallers diumenge i dimarts, i en activitats infantils, ja que a més de les habituals a les biblioteques, hi trobem un contacontes divendres al Centre Ton i Guida, un taller dissabte a Can Basté i un espectacle també dissabte al Centre Cívic Torre Llobeta. I abans d’acomiadar-nos fins la setmana que ve, un parell més de recomanacions: dilluns podeu descobrir el llibre d’il·lustracions Estimada Collserola a la presentació amb taula rodona que se’n farà a Can Verdaguer, i dimarts el taller El Gran Circ, adreçat a majors de 60 anys, buscarà nous valents i valentes per a l’edició d’aquest any amb una sessió de prova a l’Ateneu Popular 9 Barris. Ara sí, adeu-siau i a gaudir de l’agenda!

Activitats del 26 de gener a l’1 de febrer