Què pots fer a Nou Barris del 16 al 22 de febrer?

Els propers set dies ens portaran molts concerts, noves projeccions de cinema amb Pantalla Barcelona i Districte Cultural, i una nova edició del Lokal de Risc de l'Ateneu Popular 9 Barris

15/02/2024 17:00 h

Districte Nou Barris

Hem rigut amb les disfresses, hem plorat amb l’enterrament de la sardina, i ja hem deixat enrere les celebracions del Carnaval. Podeu optar per quedar-vos a casa a recuperar forces després d’uns dies tan intensos, però com veureu a continuació, us perdríeu tantes coses que seria un error. I és que el divendres ja ens obsequiarà amb un intens programa d’activitats que inclou cinema, amb la projecció al Centre Cívic Zona Nord de l’emotiu drama ambientat al País Basc “Cinco lobitos” en el marc de Pantalla Barcelona, música clàssica amb l’actuació de la formació de corda Potenza Quartet a Can Verdaguer per gentilesa del cicle Música Z, i teatre amb la companyia Vada Retro al Casal de Barri Prosperitat.

El dissabte arrencarà com és habitual amb activitats mediambientals, on hi destaca la del Castell de Torre Baró, que us permetrà aprofundir en les particularitats del vostre consum energètic. De cara al migdia, tindran lloc els tallers de les entitats esportives del Turó de la Peira i voltants, en el marc del programa del Pla de Barris “Turó Amunt!”, i el tradicional Vermutsical del Casal de Barri Prosperitat, que en aquesta ocasió oferirà a més de música el lliurament de carrers de la Festa Major del barri. A la tarda Can Basté acollirà un concert molt especial, pensat per al públic familiar, on la companyia CapGira repassarà la història de la música dins del cicle Barcelona Districte Cultural. Seguint amb la música, el compositor peruà Gaddafi Núñez actuarà al Centre Cívic Torre Llobeta com a part del festival BarnaSants, i per rematar el dissabte, l’Ateneu Popular 9 Barris oferirà un nou Lokal de Risc ple de breus números de circ, amb la recaptació de la taquilla destinada a un projecte de suport als infants que ho estan passant malament a Gaza.

Diumenge l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé viurà la seva Diada del Soci anual, donant pas a una nova setmana que inclourà el no menys tradicional Ball d’Hivern de les persones grans, dimecres al Poliesportiu Virrei Amat. Aquell mateix dia, nova cita amb Barcelona Districte Cultural, on els infants a partir de 7 anys podran veure una projecció de cinema d’animació a la gran pantalla del Centre Cívic Zona Nord. I així arribem fins al proper dijous, dia en què el Casal de Barri Vallbona acollirà una nova tarda de jocs per al públic juvenil, i el cicle Música Z ens oferirà un nou concert ple de talent precoç, amb el trio Y2K oferint les seves versions de música moderna al Centre Cívic Torre Llobeta. Té bona pinta la setmana, oi? Doncs encara us queda descobrir la resta d’activitats del PDF. Esperem que les gaudiu!

Activitats del 16 al 22 de febrer