Què pots fer a Nou Barris del 13 al 19 d'octubre?

Els propers set dies ens depararan esdeveniments com el 54è Aplec de les Roquetes, o l'inici d'un nou trimestre dels cicles Argumenta BCN i Petit CineClub

11/10/2023 13:14 h

Districte Nou Barris

Som a les portes d’uns dies de pont d’aquells que sempre entusiasmen a qui els passa fent festa, i potser no tant a qui els viu gaudint del goig de treballar. Sigueu dels primers o dels segons, ja sabeu que l’agenda setmanal de Nou Barris mai us deixa a l’estacada, i sempre ofereix bones opcions d’entreteniment. Aquesta vegada amb especial alegria per als i les amants de les sardanes, ja que diumenge arriba la cita anual més esperada: un Aplec de les Roquetes que arribarà ja a la 54a edició amb una salut de ferro, i preparat per convertir el parc de la Guineueta, al so de les quatre cobles convidades, en un mosaic de rotllanes que no pararan de girar matí i tarda.

El cap de setmana ens portarà també les rectes finals de les últimes festes majors d’aquest any, amb els barris de Vilapicina i la Torre Llobeta i de Canyelles apurant les celebracions fins al diumenge. I el dissabte us oferirà la possibilitat d’aprendre sobre les papallones amb el taller del Castell de Torre Baró, o de gaudir d’una ballada de swing col·lectiva a la plaça Can Basté. Més endavant aquell mateix dia hi haurà festa grossa al Casal de Barri La Cosa Nostra, que celebra 16 anys dinamitzant la vida de Can Peguera, i a la plaça de les Treballadores i els Treballadors de la Harry Walker, on el Casal de Joves Prosperitat hi celebrarà la seva festa d’inici de curs amb tallers, menjar i un sound system de reggae fins ben entrada la nit.

Centres cívics en ebullició

Passat el cap de setmana la cosa s’anima i trobem molts esdeveniments al PDF, així que per ser equitatius destacarem una activitat per a cada dia. Dilluns Can Verdaguer us convida a un taller de còmic, on a més de bon traç haureu de lluir la vostra imaginació per explicar un dia de la vostra vida. Dimarts el cicle “Diàlegs de l’In-Edit” passarà per la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, per parlar sobre dos documentals que mostren models de festivals de música radicalment oposats. El nou trimestre de Petit CineClub (foto), la divisió de Barcelona Districte Cultural dedicada al cinema infantil, estrenarà trimestre dimecres al seu escenari habitual del districte, el Centre Cívic Zona Nord. I dijous qui s’estrenarà serà el cicle Argumenta BCN, que torna al Centre Cívic Torre Llobeta per parlar-nos de salut mental, amb una primera sessió dedicada a la soledat no volguda. Recordeu que trobareu moltes més activitats al PDF, repasseu-lo per viure de nou una feliç setmana a Nou Barris!

Activitats del 13 al 19 d’octubre