Nova edició del curs “RESET”, dirigit a nois joves

L’Associació Homes Igualitaris organitza la segona edició del curs “RESET”. Es tracta d’una formació de nois joves en temes de masculinitats i gènere. El curs comença el 20 de gener i la inscripció continua oberta.

El curs RESET pretén adreçar-se a nois joves i dialogar amb ells sobre què significa ser home. Ho fan amb una mirada de gènere, atents a les desigualtats per raó de sexe, a la violència, als efectes que el patriarcat neoliberal té sobre les nostres vides i sobre les vides de les nostres parelles. Es reflexionarà sobre com els sistema patriarcal ha modelat els nostres cossos, les nostres actituds i emocions, les nostres vides. I es mirarà d’anar desmuntant conjuntament el pes que la socialització de gènere ens ha posat al damunt.

La primera fase del curs pretén ser, sobre tot, de conscienciació, de sensibilització i va adreçada a tot tipus de nois joves que hi vulguin reflexionar i aprofundir. En la segona part es tractarà de preparar-los per aquest treball construint amb ells eines metodològiques d’intervenció en diverses temàtiques. El curs finalitza amb l’elaboració personal d’un projecte d’intervenció amb nois joves.

 

PROGRAMA

Mòdul 1: Sensibilització en matèria de masculinitats alternatives i gestió de les emocions.

Mòdul 2: Metodologies de treball amb joves.

 

DATES

Divendres 20 i 27 de Gener,  3 i 10 de Febrer

Dissabtes 18 i 25 de Febrer,  4 i 11 de Març

HOMES IGUALITARIS (AHIGE Catalunya)

Tf: 640 05 89 61 / 93 424 68 70