La Sala Ciutat es reinventa

Reobre com a llibreria especialitzada en la ciutat i com a espai de difusió de la il·lustració local. S’hi poden trobar els llibres editats per l’Ajuntament, també aquells que ja no estan a la venda, i s’hi ha instal·lat l’Altell Il·lustrat, un espai que se cedeix als il·lustradors de la ciutat perquè hi proposin intervencions gràfiques.

La Sala Ciutat, situada dins l’edifici antic de l’Ajuntament i accessible pel carrer de la Ciutat, s’ha reinventat com a llibreria especialitzada en llibres sobre Barcelona i com a espai de visualització del sector de la il·lustració.

S’ha remodelat la llibreria per fer-la més eficient i útil per als usuaris, se n’ha ampliat el fons i s’hi han creat zones amb temàtiques concretes. S’ha ampliat el nombre de publicacions incorporant les que editen els museus i centres culturals de la ciutat en què l’Ajuntament participa. S’hi ofereixen les novetats, però també els títols que ja no es troben a la venda.

A més a més, s’ha creat l’Altell Il·lustrat, un espai per a intervencions gràfiques de gran format creades per il·lustradors i que tenen relació amb la ciutat. Aquestes intervencions, seleccionades per un comitè específic, es fan dos cops l’any, per Sant Jordi i per la Mercè, i romanen exposades la resta del temps. Per a aquesta primera exposició s’ha triat María Corte, una il·lustradora que, tot i que té una trajectòria prou sòlida, encara es troba en una fase emergent de la seva carrera.