La realitat virtual arriba al Tibidabo

L’atracció Tibidabo Express, el tren de l’oest que segueix un recorregut a través dels arbres, incorpora ja ulleres de realitat virtual. Així, el parc passa a tenir la primera atracció de realitat virtual de tot Catalunya. Un nou espectacle de mapatge nocturn, les fonts d’aigua interactives i la tornada de l’avió són la resta de novetats de la temporada d’estiu.

L’atracció Virtual Express, que ja està en marxa, posa de manifest l’aposta del parc per la innovació. Funciona mitjançant una tecnologia pionera de realitat virtual que arriba per primer cop a Catalunya i que transforma el tren de sempre. El recorregut físic ara es combina amb un viatge virtual ple de sensacions i emoció.

Aquest estiu els visitants podran gaudir d’altres novetats. Els dies al parc acaben amb un nou espectacle de cloenda a la plaça dels Somnis, amb tècniques com el làser i el mapatge. L’avió clàssic s’ha rehabilitat i torna a funcionar. I ja estan en funcionament les fonts d’aigua interactives, que complementen l’oferta d’atraccions d’aigua que ja existien al parc i que durant l’estiu són molt ben valorades pels usuaris.

Rècord de visitants

Al llarg d’aquesta temporada el parc d’atraccions ha rebut 376.961 visitants, un 8% més que durant el mateix període de l’any 2016. “Seguim amb un ritme creixent i s’ha batut un nou rècord de visitants al mes de juliol”, ha destacat el segon tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, durant la inauguració de la nova atracció. Més de quatre mil infants han gaudit de la visita gratuïta que ofereix la iniciativa “Tibidabo solidari”, i s’espera arribar, al final de la temporada, a gairebé set mil infants en situació de vulnerabilitat.

Horari d’estiu

Durant el mes d’agost el parc obre tots els dies de les 11.00 a les 23.00 hores. Les famílies visitants disposen de diferents serveis de transport, ecològic i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Podeu consultar aquí totes les opcions per accedir-hi.