Últimes sessions de Juguem a les places al Districte de Sant Andreu

Juguem a les Places proposa actuacions específiques que potencien l’espai públic com a espai educador i afavoridor del desenvolupament integral i saludable dels infants i adolescents de la ciutat.

02/11/2022 08:23 h

Districte Sant Andreu

Juguem a  les places és una línia de treball de la Direcció d’Educació de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, en el marc de Ciutat Educadora vertebrant iniciatives de ciutat que promouen l’hàbit de jugar de trobar-se a les places de la ciutadania, especialment els infants i adolescents. Contribuint en el desenvolupament de barris educadors. Durant tot l’estiu s’han realitzat sessions en dos espais públics del Districte i ara, a inicis de novembre, aquestes sessions arriben a la fi.

Així, en la primera quinzena del mes podrem gaudir de les dues últimes trobades de Juguem a les places:

Dijous 3 de novembre a les 17.30 h en la plaça del Rom Cremat

Dimecres 9 de novembre a les 17.30 h en el carrer Lanzarote (entre Residència i Guardiola i Feliu).

Per avançar en la ciutat jugable, el programa Juguem a les Places estimula el joc a l’espai públic. Ho fa a l’aire lliure, en diferents places durant el bon temps, i a través de propostes diverses de dinamització del joc i l’activitat lúdica per als nens i nenes.

Es tracta d’una actuació del Pla del Joc a l’espai públic per promoure els usos lúdics al carrer que, actualment, arriba a unes 35 places d’una quarta part dels barris de la ciutat.

La proposta pels dos espais de Sant Andreu és la presència d’un carretó de jocs mòbil amb un fons lúdic variat que es posa a disposició dels infants, adolescents i  de les seves famílies. Està dinamitzat per monitors i monitores que   acompanyen el joc i vetllen pel bon funcionament de l’activitat i el bon ús del material

Són iniciatives impulsades pels districtes, pel Pla de Barris i per la Direcció d’Educació amb una visió de fer barris educadors.