Fira de Pedralbes: artesania, música i solidaritat

Els propers 20 i 21 de maig tindrà lloc el Market Fira de Pedralbes, un mercat solidari als jardins de la Parròquia de Santa Maria Reina que oferirà als visitants tot tipus de productes, artesania, moda i productes de segona mà, entre d’altres. Més de cinquanta parades que col.laboraran amb el menjador social de la Parròquia de Santa Maria Reina. Durant la jornada de dissabte hi haurà actuacions musicals de voluntaris joves del barri i el diumenge s’organitza un taller de ioga, dirigit per un veí del barri.

L’acte, està organitzat per la Parròquia de Santa Maria Reina, i enguany aplegarà activitats durant tres dies: divendres 19 de maig, dissabte 20 i diumenge 21 h. La fira del cap de setmana s’iniciarà a les 10.30 fins a les 19 h del vespre.

Aquest és el segon any que s’organitza la fira benèfica, que l’any passat va aconseguir recaptar 14.000€, xifra que enguany s’espera superar.

Sopar solidari

El divendres 19 de maig, a les 21 h, es durà a terme un sopar benèfic organitzat per voluntaris i voluntàries de Pedralbes Nord, amb música i sorteig de regals, també a benefici del menjador social de la Parròquia de Santa Maria Reina, el Pa de Sant Oleguer.