Crida al veïnat d’Hostafrancs per repensar la plaça de Joan Corrades

Grans i joves, nens i nenes, famílies, avis… tot el veïnat d’Hostafrancs és convidat a participar a l’acció cocreativa urbana que tindrà lloc dimarts, 13 de juny, de 17 a 20 h a la plaça de Joan Corrades. L’objectiu és sumar mirades, mans i caps per repensar aquesta plaça i entendre quin tipus d’usos i activitats desitgen fer-hi els veïns i veïnes d’Hostafrancs.

L’acció #FEMhostafrancs està organitzada en quatre racons dinamitzats per monitors de l’equip Rizoma (#teixidorsurbans #joclluire #retratdefamilia #cartografiaemocional) i un espai central (#laveudelbarri) organitzat per les entitats del barri implicades a l’equip motor del projecte.

Aquesta acció a la plaça forma part del cicle #RIZOMAxHostafrancs, que l’any passat va impulsar diverses activitats de dinamització a les places d’Herenni i de Joan Pelegrí. Enguany l’equip de #RIZOMAxHostafrancs ha volgut implicar les entitats del barrí per crear l’esmentat equip motor. Amb l’acció del dia 13, s’obre una nova fase del projecte que vol implicar més veïns i veïnes.