L’Informe anual de seguiment de l’Agenda 2030 de Barcelona, ja disponible en tres idiomes

11/03/2024 09:57 h

Ajuntament de Barcelona

Ja podeu consultar en català, castellà i anglès l’Informe anual de seguiment i avaluació de l’Agenda 2030 de Barcelona, un document que analitza detalladament quina ha sigut, durant el 2023, l’evolució de Barcelona respecte a la consecució dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

L’Informe anual de seguiment i avaluació de l’Agenda 2030 de Barcelona, que ara ja podeu descarregar-vos en català, castellà i anglès, és una eina que monitoritza la direcció i la velocitat de l’assoliment en la nostra ciutat de cadascuna de les fites vinculades a un ODS.

El document plasma el grau d’acompliment dels objectius a través d’un seguit d’estimacions numèriques que abasten bona part de la nostra vida local.

A banda de fer un seguiment i una avaluació dels ODS en clau barcelonina, l’informe reflexiona sobre el camí a seguir per complir a nivell local el compromís adquirit el 2015 pels 193 Estats Membres de les Nacions Unides. Un compromís global i compartit a escala planetària que té la finalitat d’avançar cap a una societat global més inclusiva, pròspera, justa i sostenible.

Així, a l’Informe anual de seguiment de l’Agenda 2030 de Barcelona també hi trobareu les diferents línies estratègiques que s’haurien de seguir a la ciutat durant els sis pròxims anys per assolir els ODS el 2030, entre les quals destaquen la col·laboració amb empreses, la implicació de la societat i l’alineació dels ODS amb l’estratègia municipal.