Avismón i la Guàrdia Urbana col·laboren en fer un Nadal més feliç a la gent gran

Com cada any des de fa ja dues dècades, l’ONG Avismón organitza un recapte d’aliments a la Rambla de Catalunya davant l’edifici de la Diputació de Barcelona. A l’acte participa la Guàrdia Urbana de l’Eixample i hi col·laboren agents jubilats regulant el trànsit com es feia antigament.

La Fundació privada Avismón i la Guàrdia Urbana del districte de l’Eixample han tornat a col·laborar en el gran recapte d’aliments que es fa el segon divendres del mes de desembre, per vint-i-unè any consecutiu, a la Rambla de Catalunya

Durant el mes de desembre l’ong també recull directament quilos d’aliments de les escoles col·laboradores del districte que no poden acudir a l’acte. El Districte de l’Eixample col·labora cada any aportant un lot d’aliments. En aquesta ocasió va ser el conseller tècnic del Districte, Jordi Matas, qui va fer entrega de l’aportació municipal.

Gràcies a aquesta campanya solidària, els avis assistits per Avismón rebran un lot d’aliments pel Nadal. Mensualment continuen rebent productes de primera necessitat aquelles persones que, pel poc que cobren, no poden cobrir les despeses fixes.

L’ONG  també ajuda els avis i àvies amb serveis de podologia, fisioteràpia, suport psicològic, petits arranjaments, perruqueria i atenció domèstica, entre altres.

Col·laboració dels agents jubilats de la Guàrdia Urbana

Aquesta causa solidària ens regala sempre una imatge ben curiosa, la de diversos agents jubilats de la Guàrdia Urbana vestits amb l’uniforme dels anys 50 regulant el trànsit enfilant en un templet.

T’agradaria ser voluntari d’Avismón o col·laborar-hi econòmicament? Contacta amb el telèfon 93 332 58 58 o el mail info@avismon.org. També podeu col·laborar amb microdonacions d’un euro al mes a través de la plataforma Teaming.