Bona recuperació del turisme i el comerç després de l’atemptat

No tinc por. L’impacte al comerç i turisme de la ciutat ha estat lleu i s'ha recuperat més ràpidament que en altres ciutats atacades.

Homenatge al personal sanitari pel 17-A

No tinc por. El personal de 24 centres sanitaris de Catalunya, entre els quals hi ha 7 hospitals i 5 CUAP de Barcelona, han estat reconeguts per l’atenció a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost.

Tota la programació de la Mercè més descentralitzada

La Mercè. La festa major, que s'estén a tots els barris de la ciutat, tindrà la capital d'Islàndia com a gran protagonista i retrà homenatge a les víctimes de l'atemptat de la Rambla a l'inici del Piromusical.

La conservació de la memòria col·lectiva

No tinc por. Comencen els treballs d’inventari i de catalogació de les ofrenes ciutadanes que completaran la memòria integral en què s’està treballant des de l’endemà de l’atemptat.

Els serveis de seguretat, prevenció i emergències municipals, Medalla d’Honor del Parlament

No tinc por. Reconeixement a la Guàrdia Urbana, els Bombers i el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona per la tasca després de l'atemptat del 17 d'agost.

“Tot i el perill, no vau dubtar d’ajudar qui pitjor ho estava passant”

No tinc por. La Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, els Bombers de Barcelona i els equips d’emergències mèdiques i socials de la Generalitat i de l’Ajuntament reben la Medalla d'Or al Mèrit Cívic per la seva actuació just després de l’atemptat.

Medalles d’or al mèrit cívic a cinc col·lectius

No tinc por. Es concedeix la màxima distinció de la ciutat als serveis d'emergències i cossos de seguretat per la seva resposta immediatament posterior a l'atemptat.

Assessorament jurídic gratuït per a les víctimes de l’atemptat

Ajuntament. Es posa en marxa un servei d'orientació jurídica gratuït per als afectats per l'atemptat de la Rambla en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats de Barcelona.

No tinc por, crida multitudinària per la pau i contra la violència

No tinc por. Mig milió de persones participen en la manifestació ciutadana “No tinc por”.

Recomanacions de transport públic

No tinc por. Dissabte, 26 d’agost, es reforçarà el transport públic a la ciutat amb un dispositiu especial que vetllarà per la fluïdesa i la seguretat dels fluxos de passatge.