Tota la programació de la Mercè més descentralitzada

La Mercè. La festa major, que s'estén a tots els barris de la ciutat, tindrà la capital d'Islàndia com a gran protagonista i retrà homenatge a les víctimes de l'atemptat de la Rambla a l'inici del Piromusical.

La conservació de la memòria col·lectiva

No tinc por. Comencen els treballs d’inventari i de catalogació de les ofrenes ciutadanes que completaran la memòria integral en què s’està treballant des de l’endemà de l’atemptat.

Els serveis de seguretat, prevenció i emergències municipals, Medalla d’Honor del Parlament

No tinc por. Reconeixement a la Guàrdia Urbana, els Bombers i el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona per la tasca després de l'atemptat del 17 d'agost.

“Tot i el perill, no vau dubtar d’ajudar qui pitjor ho estava passant”

No tinc por. La Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, els Bombers de Barcelona i els equips d’emergències mèdiques i socials de la Generalitat i de l’Ajuntament reben la Medalla d'Or al Mèrit Cívic per la seva actuació just després de l’atemptat.

Medalles d’or al mèrit cívic a cinc col·lectius

No tinc por. Es concedeix la màxima distinció de la ciutat als serveis d'emergències i cossos de seguretat per la seva resposta immediatament posterior a l'atemptat.

Assessorament jurídic gratuït per a les víctimes de l’atemptat

Ajuntament. Es posa en marxa un servei d'orientació jurídica gratuït per als afectats per l'atemptat de la Rambla en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats de Barcelona.

No tinc por, crida multitudinària per la pau i contra la violència

No tinc por. Mig milió de persones participen en la manifestació ciutadana “No tinc por”.

Recomanacions de transport públic

No tinc por. Dissabte, 26 d’agost, es reforçarà el transport públic a la ciutat amb un dispositiu especial que vetllarà per la fluïdesa i la seguretat dels fluxos de passatge.

Recomanacions per a la manifestació “No tinc por”

No tinc por. Consells de prevenció en casos de grans concentracions de persones, de cara a la manifestació "No tinc por".

Homenatge inclusiu i plural per la pau

Diversitat. Totes les sensibilitats religioses, laiques i atees es reuneixen en un sol homenatge a les víctimes dels atemptats de la Rambla i de Cambrils.